Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Vesta TAGART WINTERFOREST Heat

Vesta TAGART WINTERFOREST Heat

135,00 €
S DPH
Vesta Winterforest Heat s nastaviteľným vykurovacím systémom Heat, poháňaná powerbankou. Vesta umožňuje udržiavať telesné teplo bez ohľadu na poveternostné podmienky. Môže byť použitá ako vonkajšia vrstva alebo vyhrievaná izolačná vrstva pod vrchné oblečenie.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Vesta Winterforest Heat s nastaviteľným vykurovacím systémom Heat, poháňaná powerbankou. Vesta umožňuje udržiavať telesné teplo bez ohľadu na poveternostné podmienky. Môže byť použitá ako vonkajšia vrstva alebo vyhrievaná izolačná vrstva pod vrchné oblečenie.

Vesta Winterforest je obojsmerne zateplená vesta. Ľahká a účinná izolácia bola posilnená systémom Heat založeným na ôsmich vykurovacích paneloch. Panely sú umiestnené v pároch na chrbte, drieku, hrudníku a na úrovni vreciek. Toto riešenie Vám zaručí maximálny tepelný komfort pri akomkoľvek druhu aktivity. Pohodlný strih vesty Vám umožní voľný pohyb tela.

Odolný vonkajší materiál vesty Winterforest Heat je vybavený membránou OrtTex, ktorá účinne odvádza vlhkosť od tela a zabraňuje prenikaniu kvapiek vody. Je ako stvorená na jesenné prechádzky, kedy sa často stretávame s náhlymi, slabými dažďami či hmlistými dňami.

Vesta Winterforest s funkciou Heat má 4 praktické vrecká. Dve vonkajšie a dve vnútorné vrecká (vrátane jednej na powerbanku) vám uľahčia vziať si potrebné veci so sebou. V spodnej časti vesty je šnúrka pre jednoduché nastavenie. Vysoký golier ochráni krk pred vetrom a chladom a chlopňa vedľa zipsu ochráni bradu pred podráždením.

Vesta Winterforest Heat efektívne zvýši tepelný komfort okolo tela pri každej jarnej a jesennej aktivite (vonkajšia vrstva). Zabráni aj prenikaniu chladu počas zimných výletov (stredná vrstva).

Vesta Winterforest Heat - hlavné vlastnosti:

Systém vykurovacích panelov
Orttexová membrána
ľahká, účinná izolácia
4 vrecká
vhodná ako vonkajšia a izolačná vrstva.
ochranná chlopňa na zips na golieri
v spodnej časti šnúrka na úpravu obvodu
vysoký golier chrániaci krk pred vetrom

Zloženie: 100% polyester

Izolácia: 100% polyester

OrTTex: Oblečenie určené do náročných poveternostných a terénnych podmienok je vybavené polyuretánovými membránami, vo väčšine prípadov má navyše podlepené švy. Pridaním zipsov odolných voči striekajúcej vode môžeme zaručiť vodeodolné a vetruodolné vlastnosti pri zachovaní najvyššej priedušnosti. Vzhľadom na charakter používania oblečenia dbáme na to, aby vrstvy súprav boli čo najtichšie.

Heat System: vykurovací systém pozostávajúci z 8 vykurovacích panelov poháňaných power bankou. 2 panely umiestnené okolo chrbta, bedrového kĺbu, hrudníka a na úrovni vreciek udržujú teplo a zaisťujú tepelný komfort. Systém pracuje v 3 režimoch zodpovedných za vykurovací výkon: (45-50°C) 100% - červená farba, (40-45°C) 75% - zelená farba, (35-40°C ) 50% - modrá farba. Ak chcete aktivovať vyhrievanie, podržte spínač pripevnený vo vnútri oblečenia na 3 sekundy. Po aktivácii sa aktivuje 30-minútový časovač. Systém má ochranu proti prehriatiu a je vodotesný. Potrebné napájanie je štandard USB portu: 5 V - 2,1 A.

Hrúbka panelu je len 0,8 mm, vďaka čomu je oblečenie veľmi pohodlné a umožňuje tráviť čas aktívne aj pri veľmi nízkych teplotách.

Flexibilné a pohodlné, vykurovacie rohože sú mäkké a umývateľné. Pred praním nezabudnite na zástrčku USB nasadiť ochranný kryt.

Starostlivosť:

Polyesterové oblečenie je nenáročné na údržbu. Aby nedošlo k poškodeniu tkaniny, dodržujte pokyny na starostlivosť uvedené na štítku výrobcu.

Zatvorte všetky zipsy a vložte oblečenie do práčky.

Odstráňte zvyšný prací prostriedok z dávkovacej zásuvky. Nalejte primerané množstvo pracieho prostriedku do zásuvky na pracie prostriedky.

Prať pri 30°C, v programe pre jemné tkaniny a pri strednom odstreďovaní. Postupujte podľa pokynov výrobcu na štítku. Nepoužívajte zmäkčovadlá.

Sušiť štandardne - na sušičke. Polyester je materiál, ktorý veľmi rýchlo schne.

Mechanické sušenie sa neodporúča.
233893

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt

Mohlo by vás zaujať aj