Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Zateplená vyhrievaná bunda TAGART Thunder Thermo4

Zateplená vyhrievaná bunda TAGART Thunder Thermo4

299,00 € Zľava 20,48%
376,00 €
S DPH
Zateplená pánska bunda Thunder Thermo 4 Green HEAT je novou ponukou, ktorá skvele poslúži ako pri aktívnom love, tak aj na sedení pri nízkych teplotách. Tento model je vybavený 8 vykurovacími panelmi 3 režimami ohrevu napájanými powerbankou ( nie je v cene produktu).
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Zateplená pánska bunda Thunder Thermo 4 Green HEAT je novou ponukou, ktorá skvele poslúži ako pri aktívnom love, tak aj na sedení pri nízkych teplotách. Tento model je vybavený 8 vykurovacími panelmi 3 režimami ohrevu napájanými powerbankou. Bunda má pevnú vonkajšiu tkaninu, ktorá sa vyznačuje vysokou odolnosťou proti zničeniu – čo je obzvlášť užitočné pri pohybe medzi ostrými rastlinami alebo vetvami.
Praktické riešenie a pohodlné nosenie
Lovecká bunda Thunder Thermo 4 Green HEAT je vybavená dvoma priestrannými našitými vreckami na zips, dvoma ergonomickými vreckami vo výške pŕs, zipsami proti striekajúcej vode a vreckom napoleonského typu ukrytým pod plisé hlavného zipsu.
Pánska bunda Thunder Thermo 4 je navyše vybavená systémom HEAT, vyhrievacím systémom, ktorý sa skladá z 8 vykurovacích panelov napájaných z powerbanky. 2 panely umiestnené v oblasti chrbta, bedier, hrudníka a vo výške vreciek udržujú teplo a zaisťujú tepelný komfort. Systém pracuje v 3 režimoch, ktoré sú zodpovedné za vykurovací výkon: (45-50°C) 100% - červená farba, (40-45°C) 75% - zelená farba, (35-40°C ) 50% - modrá farba. Pre aktiváciu ohrevu podržte po dobu 3 sekúnd vypínač pripevnený vo vnútri odevu. Po spustení aktivuje 30-minútový časovač. Systém má ochranu proti prehriatiu a je vodeodolný. Potrebný napájací výkon je štandardom USB portu: 5 V – 2.1 A. Systém ochráni aj pred veľkým mrazom (až do -25 °C). Tento typ riešenia umožňuje udržovať správnu telesnú teplotu aj pri nízkych zimných teplotách.

Pred praním nezabudnite na USB konektor nasadiť ochrannú záslepku. Powerbanka nie je súčasťou bundy. Vďaka tomu za bundu zaplatíte menej a chránite životné prostredie obmedzením množstva elektro odpadu pomocou spotrebičov, ktoré už máte doma. Pokiaľ nemáte powerbanku, môžete si dokúpiť.

Pánska bunda Thunder Thermo 4 HEAT - hlavné vlastnosti:
•_Systém HEAT 8 vykurovacích panelov
•_Systém silentXhunt pre minimalizáciu nežiaduceho hluku
•_Tkanina s membránou Orttex a podlepené švy
•_Ľahké a účinné oteplenie chráni pred chladom.
•_Ventilačný systém Zephyr®
•_Nastaviteľné vetracie štrbiny
•_Systém Flex® umožňuje lepšiemu načúvaniu zvery
•_Kapucňa na vysokom stojačiku, nastaviteľná v obvode sťahovacou šnúrkou.
•_Horizontálne nastavenie hĺbky kapucne
•_Manžety rukávov nastaviteľné na suchý zips
•_Ergonomický strih, ktorý neobmedzuje v pohybe a zvyšuje komfort pohybu v teréne
•_Zipsy odolné proti striekajúcej vode
•_Sťahovacia šnúrka v spodnej časti bundy pre optimálne prispôsobenie obvodu
•_2 ergonomické vrecká na zips, 2 našité vrecká v spodnej časti, „napoleonské“ vrecko pod plisé hlavného zipsu
•_Možnosť lovu v teplotnom rozsahu +15 až - 25 °C.
•_Bunda Thunder Thermo 4 HEAT je vybavená systémom SilentXhunt, ktorý je zodpovedný za minimalizáciu nežiaduceho hluku pri pohybe.
Vďaka nemu pohyb pri love sa stáva takmer nehlučným. Vrstva tichého materiálu je umiestnená na vnútornej strane rukávov v miestach, kde vzniká hluk pri stúpaní. Navyše priliehavý strih bundy výrazne ovplyvňuje pohodlie pri pohybe v teréne.
Materiál bundy je chránený proti nasiaknutiu pomocou hydrofóbneho povlaku po celom jej povrchu. Použitá membrána Orttex s vysokými parametrami vodotesnosti a priedušnosti 20k/20k, poskytuje optimálnu ochranu obzvlášť žiadanú pri aktivitách v teréne.
Bunda Thunder Thermo 4 HEAT je vyplnená účinnou izoláciou, ktorá aj napriek svojej ľahkosti zaisťuje tepelný komfort pri nízkych teplotách. Vzduch uložený v priestoroch vlákien je izolovaný prírodným izolátorom. Pred vetrom, chladom a zrážkami účinne ochránia špeciálne podlepené švy. Zelená farba bundy skvele hodí nielen na lovecké využitie, ale aj na všetky aktivity v otvorenom priestore.
Variabilita terénu a vlhkosti v lese vyžaduje ďalší ventilačný systém. Ventilačný systém Zephyr® poháňaný pohybom tela používateľa umožňuje udržiavať dostatočný tepelný komfort prispôsobený náročným podmienkam. Zaručuje udržanie mikroklímy na veľmi vysokej úrovni. Nastaviteľné štrbiny ventilačného systému sú umiestnené na miestach, kde je pri každom pohybe tela vzduch transportovaný do najviac namáhaných zón. Prívody vzduchu sú umiestnené po stranách bundy. Manžety rukávov sú obohatené o funkciu nastavenia na suchý zips.
Unikátna kapucňa na vysokom stojačiku systémom Flex® umožňuje prispôsobiť prednú sťahovaciu šnúrku obvodu kapucne tvaru tváre. Poskytuje optimálnu ochranu pred vetrom a dažďom a nepadá na ramená, čo uľahčuje nosenie zbrane. Prispôsobenie zadnej časti kapucne je možné vďaka horizontálnemu nastaveniu hĺbky a špeciálny profil umožňuje odhalenie uší a voľné počúvanie zveri. Kapucňa Flex® dokonale priľne k hlave bez toho, aby obmedzovala zorné pole, čo uľahčuje orientáciu v teréne. Kapucňa má na manžetách nezávislý šilt, ktorý chráni oči pred nepriaznivými podmienkami počas aktivity. Všetko odopínateľné zipsom.

Technické vlastnosti:
zloženie:
1) 83 % polyester, 17 % polyamid, 2) 100 % polyester
Izolácia: 100% polyester
Membrána: 83 % polyester, 17 % polyamid
Podšívka: 94% polyester, 6% elastan


Heat System: vykurovací systém pozostávajúci z 8 vykurovacích panelov poháňaných power bankou. má systém ochrany proti prehriatiu, po určitom čase sa sám vypne. Ak je aktivovaný najsilnejší režim ohrevu, doba prevádzky sa skráti. Ak chcete znovu spustiť zahrievanie, znova podržte tlačidlo napájania. Systém funguje na princípe vykurovacích cyklov a je vodeodolný.
Potrebné napájanie je štandardný USB port: 5 V - 2,1 A. Hrúbka panelu je len 0,8 mm, vďaka čomu je oblečenie veľmi pohodlné a umožňuje tráviť čas aktívne aj pri veľmi nízkych teplotách.Flexibilné a pohodlné, vykurovacie rohože sú mäkké a umývateľné. Pred praním nezabudnite na zástrčku USB nasadiť ochranný kryt.
Zephyr: Ventilačný systém, ktorý zabezpečuje udržiavanie vhodnej mikroklímy na veľmi vysokej úrovni. Vďaka systému Zephyr® máte nielen efektívne vetranie, ale jeho intenzitu si môžete prispôsobiť aj svojim aktuálnym potrebám. Hnacou silou ventilácie Zephyr® je pohyb užívateľa. Nastaviteľné ventilačné štrbiny sú umiestnené tak, že pri každom pohybe je vzduch nasávaný do miest najviac vystavených poteniu.
V prípade búnd sú vetracie štrbiny na bokoch. Systém dopĺňajú nastaviteľné výfukové otvory umiestnené na zadnej strane rukávov.
SilentXhunt: Kľúčovou vlastnosťou profesionálneho poľovníckeho oblečenia je nízka hladina hluku produkovaného počas pohybu. Najmenší šelest môže úplne pokaziť starostlivo naplánovaný lov. SilentXhunt je systém riešení implementovaných v oblečení, ktorý je navrhnutý tak, aby minimalizoval nežiaduci hluk pri love. Špeciálne vypasované, tiché tkaniny na miestach vystavených oderu umožňujú presnejší prístup bez ohľadu na počasie a terénne podmienky.
OrTTex: Oblečenie určené do náročných poveternostných a terénnych podmienok je vybavené polyuretánovými membránami, vo väčšine prípadov má navyše podlepené švy. Membrána absorbuje malé množstvo vlhkosti a následne po vyplnení svojej štruktúry chráni pred nežiaducimi vonkajšími vplyvmi. Prebytočný pot a vlhkosť odvádza mimo odevu. Pridaním zipsov odolných voči striekajúcej vode môžeme zaručiť vodeodolné a vetruodolné vlastnosti pri zachovaní najvyššej priedušnosti.
Thinsulate: Hrejivosť bez dodatočnej hmotnosti a objemu – to je motto 3M ThinsulateTM už viac ako 30 rokov. Použitie veľmi tenkých vlákien umožňuje naviazať viac molekúl vzduchu. Ľahká a teplá izolácia zaisťuje tepelný komfort a zabraňuje poteniu, bez obmedzenia komfortu používania. ThinsulateTM je hypoalergénna izolácia a je dvakrát tenšia ako iné umelé izolácie pri zachovaní pri rovnakej účinnosti.
Flex: Zadná časť kapucne nepadá na ramená, takže kapucňa s vysokým golierom uľahčuje nosenie zbrane. Predná šnúrka umožňuje prispôsobiť obvod tvaru tváre užívateľa a zaisťuje tak optimálnu ochranu aj v nepriaznivých poveternostných podmienkach. Horizontálne nastavenie hĺbky zaisťuje dobré uchytenie zadnej časti kapucne a špeciálny profil umožňuje odhalenie uší. Kukla Flex® tesne prilieha na hlavu a neobmedzuje zorné pole. Uľahčuje orientáciu v teréne a samostatný zorník chráni oči pred dažďom a vetrom. V prípade potreby je možné kapucňu od bundy odopnúť.

Farba: zelená
233819

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt

Mohlo by vás zaujať aj