Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Nohavice TAGART Thunder Thermo4

Nohavice TAGART Thunder Thermo4

149,00 € Zľava 16,29%
178,00 €
S DPH
Pánske zateplené nohavice Thunder Thermo s membránou.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Thunder Thermo nohavice sú perfektným modelom pre ľahké zimy. Správne zvolený strih a ľahká izolácia vás zahrejú pri love a zimných športoch bez obmedzenia vášho pohodlia. Vďaka nim bude každý lov veľkolepý a lyžovanie pohodlné.


Thunder Thermo sú nohavice ergonomického strihu určené najmä pre aktívny lov v náročných podmienkach a pre outdoorové aktivity. Odolná tkanina potiahnutá DWR impregnáciou s membránou OrtTex s parametrami priedušnosti 13 000 g/m2/24h a vodeodolnosťou 10 000 mm vám poskytne ochranu pred mokrým snehom, dažďom, vetrom a uľahčí pohyb na zasnežených svahoch. Podlepené švy navyše chránia pred vlhkosťou.


Thunder Thermo nohavice sú zateplené účinnou izoláciou 3M Thinsulate. Použitie veľmi jemných vlákien umožňuje zadržiavanie väčšieho množstva častíc vzduchu, vďaka čomu táto tenká a ľahká izolácia zaisťuje tepelný komfort bez obmedzenia slobody užívateľa. Oteplenie výrazne neovplyvňuje hmotnosť a objem nohavíc. Ventilačný systém Zephyr vďaka cirkulácii vzduchu umožňuje udržiavať optimálnu telesnú mikroklímu. Vetracie štrbiny sú nastaviteľné a nachádzajú sa na vnútornej strane stehien.


Zateplené nohavice majú pohodlný strih, ktorý neobmedzuje v pohybe. Maximálna voľnosť pohybu ide ruka v ruke s jednoduchosťou nastavenia nohavíc. V spodnej časti nohavíc sú vybavené všitým chmýřím, ktorý funguje ako snehová zábrana a zapína sa na zips. V páse je všitá gumička, ktorá sa ľahko prispôsobí vášmu obvodu. Zvýšený chrbát ochráni váš chrbát pred vetrom aj v ten najveternejší deň. Štyri priestranné vrecká na zips vám umožnia prepravovať potrebné veci. Predtvarované kolená zaručujú voľnosť pohybu pri dynamickej práci nôh.


Thunder Thermo nohavice sú perfektnou ponukou pre nadšencov zimných športov a ľudí, ktorí chcú zostať aktívni po celý rok, bez ohľadu na počasie. Nohavice sú v mnohých variantoch, takže určite nájdete farebné prevedenie, ktoré najviac vyhovuje vašim potrebám.

Thunder Thermo nohavice - hlavné vlastnosti:



ľahká a účinná izolácia 3M Thinslulate

pohodlný, ergonomický strih

profilované kolená

v páse všitá gumička na úpravu obvodu

mechy na zips v spodnej časti nohavíc - snehule

nastaviteľné vetracie štrbiny systému Zephyr

impregnovaná tkanina s membránou OrtTex

podlepené švy

zvýšený chrbát na ochranu chrbta pred vetrom

štyri vrecká na zips

Technické vlastnosti:



zloženie:



Vonkajšia látka: 68% nylon, 32% polyester



Izolácia: 100% polyester



Zephyr: Ventilačný systém, ktorý zabezpečuje udržiavanie vhodnej mikroklímy na veľmi vysokej úrovni. Vďaka systému Zephyr® máte nielen efektívne vetranie, ale jeho intenzitu si môžete prispôsobiť aj svojim aktuálnym potrebám. Hnacou silou ventilácie Zephyr® je pohyb užívateľa. Nastaviteľné ventilačné štrbiny sú umiestnené tak, že pri každom pohybe je vzduch nasávaný do miest najviac vystavených poteniu.



Nohavice majú na vnútornej strane stehien ventilačné rozparky. Pri chôdzi slúžia štrbiny ako vstup a výstup prúdu vzduchu



OrTTex: Oblečenie určené do náročných poveternostných a terénnych podmienok je vybavené polyuretánovými membránami, vo väčšine prípadov má navyše podlepené švy. Pridaním zipsov odolných voči striekajúcej vode môžeme zaručiť vodeodolné a vetruodolné vlastnosti pri zachovaní najvyššej priedušnosti. Vzhľadom na charakter používania oblečenia dbáme na to, aby vrstvy súprav boli čo najtichšie.







Thinsulate: Hrejivosť bez dodatočnej hmotnosti a objemu – to je motto 3M ThinsulateTM už viac ako 30 rokov. Použitie veľmi tenkých vlákien umožňuje naviazať viac molekúl vzduchu. Ľahká a teplá izolácia zaisťuje tepelný komfort a zabraňuje poteniu, bez obmedzenia komfortu používania. ThinsulateTM je hypoalergénna izolácia a je dvakrát tenšia ako iné umelé izolácie pri zachovaní rovnakej účinnosti.
233826

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt

Mohlo by vás zaujať aj