Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

STANLEY The Trigger-Action Travel Mug .35L / 12oz, Lagoon

STANLEY The Trigger-Action Travel Mug .35L / 12oz, Lagoon

33,00 €
S DPH
Najpredávanejší produkt od spoločnosti STANLEY, už niekoľko rokov po sebe, je teraz k dispozícii v novej verzii 2.0. Táto termoska je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele 18/8 a je k dispozícii v moderných farebných variantoch, ktoré si obľúbia nielen muži.
Množstvo
Produkt dostupný

Jej jednoručné ovládanie sa ukazuje ako veľmi užitočné, najmä pri šoférovaní - stačí ju stlačiť a môžete piť, pustiť - a nápoj nepreteká a tesní sa aicky. Táto termoska udrží váš nápoj teplý po dobu 5 hodín, čo znamená, že teplota klesne z 95 stupňov Celzia na 60 stupňov Celzia.

Túto termosku môžete umývať v umývačke riadu, a má odnímateľné veko pre jednoduchšie čistenie, pričom prirodzene neobsahuje BPA. Je vybavená dvojitou stenou s vákuovou izoláciou a má priemer 68 mm a výšku 209 mm. Je to termoska, ktorú môžete ovládať jednou rukou - stlačíte a pijete, nestlačíte a netečie. Zachováva 100% tesnosť v akejkoľvek polohe. Je tenkého tvaru, takže sa zmestí do väčšiny tašiek a dobre padne do ruky.

Umývateľné v umývačke riadu: áno
Vodeodolnosť: áno
BPA free: áno
Materiál: Nerezová oceľ
Hmotnosť: 280 g
Výška: 20.9 cm
Objem: 350 ml
Priemer: 6.8 cm
600104
Nový produkt