Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Termoska jedálenská Stanley 530 ml

Termoska jedálenská Stanley 530 ml

46,95 €
S DPH
Stanley Classic je vďaka jednoduchému širokému skrutkovaciemu zatváraniu veľmi jednoduchá na manipuláciu. Jedálenská termoska je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele 18/8 bez pridania škodlivých látok BPA. Je opatrená dvojitou stenou s vákuovou izoláciou bez izolačných vložiek a vnútorných náterov. Zaručuje 100 % tesnosť vo všetkých polohách. Termoska s objemom 530 ml udrží nápoje horúce aj chladné až 12 hodín. Jedálenská termoska Stanley Classic je odolná proti korózii a poveternostným vplyvom. Výrobca Stanley dáva na výrobok záruku 25 rokov. Priemer termosky je 99 mm, šírka 109 mm a výška 175 mm. Hmotnosť termosky je 520 g. Hrdlo široké 70 mm sa ľahko umýva a je vďaka nemu aj jednoduchý prístup k obsahu. Je vhodná na uchovanie polievok, guláša či rôznych omáčok.
Množstvo
Produkt dostupný

Vlastnosti:

• Materiál z kvalitnej nerezovej ocele bez BPA
• Široký skrutkovací uzáver na jednoduchú manipuláciu
• Objem termosky 530 ml pre dostatok chutného nápoja
• Je opatrená dvojitou stenou s vákuovou izoláciou
• Priemer termosky je 99 mm a výška 175 mm


Legendárna americká firma Stanley® bola založená už v roku 1913 a od tej doby stále zdokonaľuje svoj pôvodný legendárny výrobok - termosku. Vtedy uznávaný vynálezca William Stanley Jr. vymyslel oceľovú izolačné fľašu - termosku. Ukázalo sa, že oceľ je oveľa lepšia v použití na tento účel než doteraz používané sklo. V roku 1915 začala masová výroba vákuových izolačných fliaš, džbánov a hrnčekov. Ďalšie roky sa výrobok stále zdokonaľuje až do dnešnej podoby, vyrába sa veľa ďalších modelov.

Stanley® sa zaoberá výrobou a predajom termosiek, termohrnčekov a ostatného vybavenia na stolovanie mimo domova.
Parametre:
_
Objem termonádoby _0.53 l
Materiál _nerezová oceľ
Farba _nerez
Termoska jedálenská _Áno
Značky _Stanley
Rozmery výrobku
Šírka výrobku _11.3 cm
Výška výrobku _17.4 cm
Hĺbka výrobku _10.0 cm
Hmotnosť výrobku _0.5 kg
229435
Nový produkt