Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
JETBOIL Flash™ Carbon   1L
video video video video

JETBOIL Flash™ Carbon 1L

125,90 € Zľava 10,01%
139,90 €
S DPH
Plynový varič, alebo skôr rýchlovarná kanvica určená pre všetkých outdoorových nadšencov aj nováčikov. Skvelý pre aktivity vo voľnej prírode, ako je táborenie, vodáctvo, pešia turistika, cykloturistika, lyžovanie, rybárčenie, výlety autom aj na motorke a mnoho ďalších. Flash je jedinou a najlepšou voľbou pre tých, ktorí si svojou aktivitu chcú naozaj užiť. Revolučný spôsob varenia na cestách - rýchlo a jednoducho! Stačí jeden klik integrovaného zapaľovača a za 100 sekúnd máte horúcu vodu. Najlepší spôsob, ako si na cestách pripraviť horúcu vodu pre čaj, kávu, dehydratovanú stravu či čokoľvek iné.
Množstvo
Produkt dostupný

Plynový varič, alebo skôr rýchlovarná kanvica určená pre všetkých outdoorových nadšencov aj nováčikov. Skvelý pre aktivity vo voľnej prírode, ako je táborenie, vodáctvo, pešia turistika, cykloturistika, lyžovanie, rybárčenie, výlety autom aj na motorke a mnoho ďalších. Flash je jedinou a najlepšou voľbou pre tých, ktorí si svojou aktivitu chcú naozaj užiť.

Revolučný spôsob varenia na cestách - rýchlo a jednoducho! Stačí jeden klik integrovaného zapaľovača a za 100 sekúnd máte horúcu vodu. Najlepší spôsob, ako si na cestách pripraviť horúcu vodu pre čaj, kávu, dehydratovanú stravu či čokoľvek iné.


Obsah balenia:

Varná nádoba s FluxRing® systémom - na nej neoprénový izolačný obal s úchytom a gélový indikátor teploty
Horák s piezo zapaľovaním a reguláciou plameňa
Viečko s lievikom pre ľahké pitie priamo z nádoby
Plastový kryt tepelného výmenníka slúžiaci aj ako hrnček a odmerka
Skladacia trojnožka pre lepšiu stabilitu

Úsporný:
Na jednu 100g plynovú kartušu s Jetboil Flash uvaríte až 10 l horúcej vody! Vďaka patentovanému spôsobu rozvodu tepla od horáka systémom FluxRing je Jetboil Flash jedným z najefektívnejších varičov na trhu.

Rýchly:
Uvaríte 0,5 litra vody za 100 sekúnd aj v tých najdrsnejších podmienkach a v nízkych okolitých teplotách. Opäť vďaka FluxRing, tento varič šetrí nielen Vašu peňaženku, ale aj Váš čas. Ak použijete plyn Jetboil Jetpower, možno variť aj v extrémnych horských podmienkach.

Ľahký a skladný:
Varič Jetboil Flash váži iba 371 g (bez kartuše a stabilizačné trojnožky) a všetko skvele naskladáte dovnútra nádoby, ktorú potom ľahko uzavrite.

Parametre:
Hmotnosť: 371 g (bez stabilizačný trojnožky a filtra na kávu)
Objem nádoby: 1l
Výkon: 9 000 BTU / h (2 600 W)
Uvedenie 0,5 litra vody do varu: 1 min 40 s (Priemerný čas pri použití kartuší Jetboil)
Na 100g kartuši možno uvariť až 10 litrov vody
Rozmery: 104 mm x 180 mm

- kartuša nie je súčasťou balenia

Parametre:

Hmotnosť: 371 g (bez stabilizačný trojnožky a filtra na kávu)
Objem nádoby: 1l
Výkon: 9 000 BTU / h (2 600 W)
Uvedenie 0,5 litra vody do varu: 1 min 40 s (Priemerný čas pri použití kartuší Jetboil)
Na 100g kartuši možno uvariť až 10 litrov vody
Rozmery: 104 mm x 180 mm

Americká spoločnosť Jet Boil založená v roku 2001 dvojicou cestovateľov Dwightom Aspinwall a Perrym Dowstem sa špecializuje na variče a príslušenstvo k nim a všeobecne na výrobky spojené s varením a stravovaním, a to aj v najextrémnejších podmienkach. Práve neohrabanosť a zložitosť dovtedy dostupných varičov viedla oba pánov k tomu, že začali experimentovať a vymýšľať varič tak, aby obstál aj v najťažších podmienkach. Striedavo trávili čas na expedíciách a v laboratóriu, kde svoje skúsenosti prenášali do vývoja. Až nakoniec v roku 2003 vznikol Personal Cooking System, celý prepracovaný systém varenia s patentovaným FluxRing (tepelný výmenník) a varičom využívajúcim maximálne výkon k ohrevu s minimálnou tepelnou stratou s integrovanou nádobou a izolačným krytom.

V systéme nájdete celý rad možností rozšírenia, ako napríklad sitko na kávu, ktoré vám behom sekundy premenia varič vo french press.


255170
Nový produkt

Mohlo by vás zaujať aj