Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

SWAROVSKI Z8i BTF - Balistická veža Flexibil

SWAROVSKI Z8i BTF - Balistická veža Flexibil

290,00 €
S DPH
FLEXIBILNÁ balistický vežička . ( BTF) BTF možno pripevniť na akýkoľvek model puškohľadu Z8i. Možno ju namontovať ako vrchnú aj bočnú vežičku a kombinovať so všetkými dostupnými zámernými osnovami.
Množstvo
Produkt dostupný

FLEXIBILNÁ balistický vežička . ( BTF)
BTF možno pripevniť na akýkoľvek model puškohľadu Z8i. Možno ju namontovať ako vrchnú aj bočnú vežičku a kombinovať so všetkými dostupnými zámernými osnovami.

Flexibilnú balistickú vežičku (BTF) možno konfigurovať samostatne a umožňuje vám vždy trefu do čierneho na požadovanú vzdialenosť. V prípade, že sa používa ako horná vežička, umožňuje nastaviť kompenzáciu poklesu strely. Pri používaní na boku je najvhodnejšia pre nastavenie stranovej korekcie alebo odhad predsadenia. Je flexibilná, možno ju nasadiť bez použitia náradia a kombinovať so všetkými dostupnými zámernými osnovami. Zamykací mechanizmus bráni neúmyselnému otočeniu.
Samostatná nulová vzdialenosť. Na BTF môžete namontovať štyri krúžky - z celkom šiestich dodávaných - s pomocou balistického programu. To vám umožní označiť si štyri vzdialenosti, ktoré sú re vás dôležité.
Dobrá čitateľnosť. Krúžok so stupnicou pre vrchnú vežičku ponúka celkom 70 kliknutí pre celý rozsah nastavenia, takže je ideálny pri použití balistických tabuliek.
302544t
Nový produkt