Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

MOULTRIE Digitálny podávač krmiva  HUNTER II so závesným zásobníkom 25 litrov

MOULTRIE Digitálny podávač krmiva HUNTER II so závesným zásobníkom 25 litrov

129,90 €
S DPH
Nová generácia digitálneho kŕmiaceho zariadenia výrazne uľahčí kŕmenie zveri. Stačí namontovať na sud, nasypať kŕmenie a obstará za vás starostlivosť o zver po dlhšiu dobu vašej neprítomnosti! Krmivo rozmetá v rozmedzí 360 °. Pri digitálnom podávači PRO HUNTER II je možné nastaviť až 10 kŕmiacich časov za deň.
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Závesný kŕmiaci a Pre Hunter II s kovovým 25 litrovým zásobníkom je navrhnutý s ohľadom na lovcov, ktorí chcú kŕmiť bez rušenia tam, kde žijú medvede, diviaky a medvedíky čistotné. Kovový barel s objemom 25 litrov pojme až 18 kilogramov kukurice pripravenej na výdaj. Pre Hunter II Feeder Kit má nový vzhľad a zlepšenú funkciu s nastaviteľným interným lievikom, ktorý eliminuje potrebu ďalšieho zostavovania a pomáha voľnému toku kŕmenia na otáčavý tanier. Programovateľný digitálny časovač Easy Set vám umožňuje nastaviť až 10 denných časov kŕmenia od 1 do 60 sekúnd každý. Pre Hunter II funguje mesiace na dobíjaciu batériu 6V 5Ah (predáva sa zvlášť).





KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI:



naprogramovanie 10 kŕmnych denných dávok

nastavenie množstva dávkovaného krmiva po 1-60 sekúnd chodu podávača

rozptyl krmiva 360 °

podávač má plastový obal, ktorý je odolný proti nepriazni počasia

6V aku batéria - nie je súčasť balenia (nájdete na našom eshope)

Quick-Lock uchytenie - možnosť upevnenia iných typov podávačov bez nutnosti vŕtania do suda

možnosť montáže na ľubovoľnú nádobu







Krmivo by malo mať priemer okolo 0,5 cm alebo menší na svojej najdlhšej strane. Odporúča sa celá čistá kukurica. Kukuricu zmiešanú s sójovými bôbmi alebo proteínovými peletami možno použiť; avšak zmiešanie môže spôsobiť upchávanie v závislosti od pomeru kukurice k prísade alebo typu/značke prísady. Nepoužívajte proteínové pelety samy o sebe, pretože absorbujem vlhkosť a zväčšujú sa, čo spôsobuje upchávanie kŕmiaceho au. Nepoužívajte minerálne prášky alebo krmivo obsahujúce minerálne prášky, pretože môžu spôsobiť koróziu kovových častí.
246014
Nový produkt