Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

MEOPTA MeoStar B1  10x42HD

MEOPTA MeoStar B1 10x42HD

999,00 €
S DPH
Ďalekohľad Meostar B1 42 mm HD ponúka univerzálny výkon v kompaktnom a ergonomickom prevedení. Špičkový optický systém vyvinutý pre potreby náročných užívateľov v kombinácii s robustnou mechanikou robí z tohto ďalekohľadu jeden z najvýkonnejších modelov na súčasnom trhu. Technológia antireflexných vrstiev MeoBright 5501 aplikovaných depozíciou za pomoci iónov zabezpečuje brilantné, krištáľovo čistý obraz pri pozorovaní aj za tých najnáročnejších svetelných podmienok. Objektív obsahuje 2 šošovky z nízkodisperzního fluoridového skla, ktoré vďaka svojim špeciálnym optickým vlastnostiam umožňujú významne vyššie potlačenie chromatickej aberácie u pozorovaných objektov a prinášajú maximálne rozlíšenie a kontrast s verným farebným podaním v celom zornom poli. Všetky binokuláre radu Meostar B1 sú vodotesné, plnené ochrannú dusíkovú atmosférou. 10x42 HD - Určený pre pozorovanie drobných detailov alebo veľmi vzdialených cieľov.
Množstvo
Produkt dostupný

MeoBright 5501 - Všetky optické členy sú opatrené antireflexnými vrstvami MeoBright 5501 (MB-5501) aplikovanými pomocou špičkových technológií v odbore - depozície vrstiev za pomoci iónov. Vrstvy zaisťujú mimoriadnej hodnoty svetelnej priepustnosti ďalekohľadov (99,8% na šošovku, 87-89% u celého prístroja podľa modelu).

MeoShield - Vrstva aplikovaná za pomoci iónov chráni vonkajšie povrchy šošoviek pred poškriabaním a oderom aj v extrémnych podmienkach. MeoShield spĺňa armádne požiadavky na odolnosť a tvrdosť povrchu.

HD optické členy - fluoridové skla vďaka svojim špeciálnym optickým vlastnostiam umožňujú dosiahnuť významne vyššieho potlačenie chromatické aberácie, ako pri použití štandardných optických materiálov.


Zväčšenie: _10 x
Optický priemer objektívu: _42 mm
Zorné pole: _110 m / 1000 m
Zorné pole: _6,31 °
Vzdialenosť výstupnej pupily: _15 mm
Minimálna pozorovacia vzdialenosť: _2,6 m
Priemer výstupnej pupily: _4,2 mm
Súmrakový faktor: _20,5
Svetelná priepustnosť denná - typická: _88 %
Svetelná priepustnosť súmraková: _84 %
Interpupilárna vzdialenosť: _56 / 74 mm
Dioptrická korekcia: _-3 / 3
Výška x Šírka x Hĺbka _140 x 133 x 59 mm
Hmotnosť (bez krytiek a popruhu): _898 g
303255
Nový produkt