Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Dámska obuv ALFA Gren Advance GTX

Dámska obuv ALFA Gren Advance GTX

220,15 € Zľava 15%
259,00 €
S DPH
ĽAHKÉ VEĽMI POHODLNÉ VIACÚČELOVÉ TEXTILNÉ TOPÁNKY VHODNÉ PRE ZMIEŠANÝ TERÉN. Trvanlivé pohodlné dámske turistické topánky. Membrána GORE-TEX ® robí obuv nepremokavú, priedušnú a zaisťuje vysoký komfort po celý deň. Spevnená špička, päta a boky zvyšujú odolnosť, zatiaľ čo dvojitý zámok šnurovania zjednodušuje individuálne nastavenie. EVA medzipodrážka a mäkká podrážka Vibram grip / P / S zaisťujú bezpečnú priľnavosť a torznú stabilitu na mokrých i suchých povrchoch. Gren ADVANCE GTX W sú uspôsobené ženskej anatómii chodidla.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

TECHNOLÓGIE

• MEMBRÁNA GORE-TEX ®
Vodotesná a izolačná vrstva s jedinečnou priedušnosťou pre väčšie pohodlie. V spojení s vysoko priedušnými hydrofóbnymi materiálmi. Technológia Extended Comfort zadržiava vodu, ktorá by prenikla do topánky a zároveň umožňuje potu odparovať zvnútra topánky von.
GORE-TEX ® Extended Comfort je vhodný pre mierne až teplé podmienky a pri vyšších úrovniach aktivity. Je 100% nepremokavý a vysoko priedušný, ponúka suché a pohodlné prostredie pri vyšších teplotách. Technológia Extended Comfort je určená predovšetkým pre nízke a stredne vysoké topánky Alfa.

• KLASICKÁ VLOŽKA
Anatomicky tvarovaná stielka z EVA. Penová konštrukcia zaisťuje tlmenie nárazov, pohodlie a úľavu unaveným nohám. Antibakteriálny povrch tiež pomáha predchádzať zápachu .

• ĽAHKÁ MEDZIPODRÁŽKA EVA
Extrémne ľahká a skvele odpružená medzipodrážka.

• PODRÁŽKA
Vibram® grip / P / S je revolučná podrážka vyvinutá prostredníctvom spolupráce Alfa s Vibram®. Vzorka má samočistiaci efekt a poskytuje optimálnu priľnavosť na turistických cestách a chodníkoch. Poskytuje vynikajúcu trakciu v nerovnom teréne, tvar podošvy zaručuje vynikajúcu priľnavosť na skalnatých plochách. Tvar podrážky v špičke zabezpečí istotu pohybu v kamenistom teréne, tvar podrážky päty potom bezpečný zostup.

• ŠTANDARDNÉ KOPYTO (STANDARD LAST MOUNTAINMID AND LOW)
Štandardne tvarované kopyto zaisťuje pohodlie, zatiaľ čo guľatý tvar pätiek znižuje riziko pľuzgierov.

• GUMOVÝ LEM
Gumový lem špičky a päty, spevnené boky zvyšujú trvanlivosť a predlžujú životnosť.

• ŠNÚRKY
Šnúrky Alfa sú impregnované, čo zabraňuje absorpcii vody.

• PÚTKA
Pútka pre ľahšie obúvanie.

VÁHA CELÉHO PÁRU
840 g (vel. 38 EUR)

VÝŠKA KOMÍNU
11 cm (vel. 38 EUR)







255116

Tabuľka dát

Pohlavie
dámske
Nový produkt