Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

ZEISS 8x40  SFL

ZEISS 8x40 SFL

1 800,00 €
S DPH
S ďalekohľadom ZEISS SFL (SmartFocus Lightweight) môžete ľahko zažiť výnimočné chvíle. Ďalekohľady SFL boli optimalizované tak, aby boli čo najľahšie a najkompaktnejšie a sú dokonalým doplnkom rodiny SF. Nový koncept Ultra-High-Definition (UHD) zaisťuje vernú reprodukciu farieb a najvyššiu úroveň rozpoznávania detailov. Vďaka SmartFocus Concept je zaostrovacie koliesko perfektne umiestnené a umožňuje rýchle a presné zaostrenie – dokonca aj v rukaviciach. Optimalizovaná ergonómia a veľká výstupná pupila zaisťujú uvoľnené a nerušené sledovanie.
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

So zorným poľom až 140 m na vzdialenosť 1 000 m a limitom blízkeho zaostrenia 1,5 m poskytuje SFL 8x40 optimálny prehľad v kombinácii s presným rozpoznaním detailov.

Priemer šošovky sa zmenšil o 2 mm, čo znamená, že tenšie prvky šošovky sú inštalované v menšej vzdialenosti, čím sa ušetrí až 20 % hmotnosti a až 13 % objemu v porovnaní s modelmi ZEISS Victory SF. To znamená, že ďalekohľad SFL je až o 30 % ľahší ako porovnateľné konkurenčné produkty.

* Pretože každý gram sa počíta

Ľahký, ale robustný horčíkový kryt zaisťuje odolnosť a dlhú životnosť – po celé generácie. Zmenšený priemer šošovky umožňuje použitie tenších prvkov šošovky, ktoré je možné nainštalovať tesnejšie. Ďalekohľad SFL ponúka perfektnú kvalitu obrazu aj napriek enormnej úspore hmotnosti a objemu.

* Určite prečítate

Koncept Ultra-High-Definition (UHD) znamená špeciálnu povrchovú úpravu a vylepšený optický dizajn, ktorý zaisťuje najvyššiu úroveň rozpoznania detailov a verne reprodukuje farby. To umožňuje identifikovať najmenšie prvky a bezpečne sa priblížiť k lovu.

* SmartFocus Concept pre intuitívne a presné ovládanie

SmartFocus Concept umožňuje rýchle a presné zaostrovanie – bez toho, aby ste museli roztiahnuť prsty. Zaostrovacie koliesko, perfektne umiestnené v mostíku DoubleLink, ponúka najvyššiu úroveň používateľskej ergonómie, vyžaduje len 1,4 otáčky od blízkeho zaostrenia po nekonečno a dá sa presne ovládať aj v rukaviciach.

* 90% priepustnosť svetla

Vďaka 90 % priepustnosti svetla a viacvrstvovej povrchovej úprave ZEISS T* sú detaily rozpoznané čisto a presne aj za súmraku, takže každý moment možno zachytiť aj v tmavšom prostredí.

* Pohodlné prehľadné ovládanie

Dokonalá ergonómia modelov ZEISS SFL umožňuje rýchle a jednoduché umiestnenie oka a vďaka veľkej výstupnej pupile ponúka pohodlné a pohlcujúce správanie pri sledovaní. Vylepšené očnice navyše zaisťujú ešte lepší ergonomický pocit a plynulý prechod medzi kotviacimi bodmi, ktoré sú presne definované a perfektne dosiahnuteľné.

* Povlak ZEISS T*

Viacvrstvová vrstva ZEISS T* zaručuje brilantný, vysoko kontrastný obraz, ktorý zažijete najmä za zhoršených svetelných podmienok a za súmraku. Nie je za tým žiadny pevný recept na štruktúru vrstiev, ale skôr technológia, ktorá sa neustále prispôsobuje novým skleneným materiálom a požiadavkám a líši sa od šošovky k šošovke.

* Jasný výhľad za každého počasia

Aj vo vlhkom počasí sa dajú v prírode pozorovať pôsobivé veci. Na tento účel vyvinula spoločnosť ZEISS LotuTec®. Povlak na šošovkách ďalekohľadov a ďalekohľadov, ktorý umožňuje neobmedzené a jasné videnie za všetkých poveternostných podmienok.

Parametre

Zväčšenie_8x
Efektívny priemer šošovky_40 mm
Prenos svetla_90 %
Priemer výstupnej pupily_5,00 mm
Faktor stmievania_17,9
Zorné pole na 1000 m (yds)_140 m (420 stôp)
Zorný uhol pohľadu _60°
Min. zaostrovacia vzdialenosť_1,5 m (4,9 stôp)
Rozsah nastavenia dioptrií_- 4,0 | + 4,0 dpt
Očný reliéf_18 mm
Vzdialenosť pupíl_54-74 mm
Typ objektívu_UHD
Prizmatický systém_Schmidt-Pechan
Vlastnosti
LotuTec | Plnenie dusíkom_+ | +
Odolnosť voči vode_400 mbar
Fyzicky
Funkčná teplota_– 20°C | + 55 °C (- 4 °F | + 131 °F)
dĺžka_144 mm (5,7")
Šírka so šírkou oka 65 mm_114 mm (4,5")
Hmotnosť_ 640 g (22,6 oz)

225758dcc

Tabuľka dát

Modelová rada ZEISS
VICTORY SFL
Nový produkt