Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

ZEISS  10x32 SF

ZEISS 10x32 SF

2 700,00 €
S DPH
S ďalekohľadom ZEISS Victory® SF môžete zažiť tie najpôsobivejšie chvíle lovu ako nikdy predtým. Jeho optická dokonalosť, bezkonkurenčné zorné pole, revolučná ergonómia a ľahká konštrukcia z neho robia najlepší všestranný ďalekohľad, aký kedy spoločnosť ZEISS vyrobila. Zažite rad produktov Victory SF ako najuniverzálnejšie prémiové ďalekohľady v 170-ročnej histórii spoločnosti ZEISS.
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Veľké zorné pole je dôležité pre detekciu voľne žijúcich zvierat, pretože umožňuje pokryť väčšie plochy a tiež detekovať malé pohyby na okraji zorného poľa. Koncept ErgoBalance v kombinácii s optimálnym rozložením hmotnosti robí z ZEISS SF 32 dokonalého spoločníka na lov.

* 90% priepustnosť svetla

Koncept Ultra FL obsahuje viacero fluoridových šošoviek SCHOTT pre absolútnu vernosť farieb, jas, čistotu a najjemnejšie rozlíšenie detailov aj v tých najdrsnejších podmienkach a v najťažších prostrediach.

* Extrémne široké zorné pole

Neporovnateľne široké zorné pole oboch modelov SF ponúka dokonalý prehľad v ťažkom teréne a krátke zaostrovacie vzdialenosti 1,95 (SF 32) a 1,5 metra (SF 42) umožňujú skúmanie tých najmenších detailov.

* Jedinečný zážitok zo sledovania

Prirodzená, realistická reprodukcia farieb, jasné zobrazenie obrazu a veľmi jemné rozlíšenie detailov - koncept UFL to umožňuje. Koncept Ultra-FL kombinuje niekoľko prvkov vyrobených z fluoridového skla SCHOTT a vytvára systém, ktorý poskytuje najvyššiu vernosť farieb, jas, vysoký kontrast a najjemnejšie rozlíšenie detailov.

* Rýchle zaostrovanie

Vynikajúci koncept SmartFocus vám umožňuje rýchlo a intuitívne reagovať vďaka vylepšenej rýchlosti zaostrovania. Zaostrovacie koliesko je umiestnené v trojitom mostíku, čo umožňuje pohodlnú, prirodzenú polohu ruky. Protišmykový povrch umožňuje jednoduchšie, presnejšie ovládanie a ideálne zaostrovanie.

* Povlak ZEISS T*

Viacvrstvová vrstva ZEISS T* zaručuje brilantný, vysoko kontrastný obraz, ktorý zažijete najmä za zhoršených svetelných podmienok a za súmraku. Nie je za tým žiadny pevný recept na štruktúru vrstiev, ale skôr technológia, ktorá sa neustále prispôsobuje novým skleneným materiálom a požiadavkám a líši sa od šošovky k šošovke.

* Koncept ErgoBalance

Vďaka konceptu ErgoBalance ďalekohľad perfektne padne do ruky a umožňuje dlhšie a konzistentné pozorovanie s minimálnou únavou odľahčením svalov hornej časti a predlaktia.

* Jasný výhľad za každého počasia

Aj vo vlhkom počasí sa dajú v prírode pozorovať pôsobivé veci. Na tento účel vyvinula spoločnosť ZEISS LotuTec®. Povlak na šošovkách ďalekohľadov a ďalekohľadov, ktorý umožňuje neobmedzené a jasné videnie za všetkých poveternostných podmienok.


Parametre

Zväčšenie_10×
Efektívny priemer šošovky_32 mm
Prenos svetla_90 %
Priemer výstupnej pupily_3,20 mm
Faktor stmievania_17,9
Zorné pole na 1000 m (yds)_130 m (390 stôp)
Zorný uhol pohľadu _69°
Min. zaostrovacia vzdialenosť_1,95 m (6,4 stôp)
Rozsah nastavenia dioptrií_- 4,0 | + 4,0 dpt
Očný reliéf_19 mm
Vzdialenosť pupíl_54-76 mm
Typ objektívu_Ultra-FL
Prizmatický systém_Schmidt-Pechan
Vlastnosti
LotuTec | Plnenie dusíkom_+ | +
Odolnosť voči vode_400 mbar
Fyzicky
Funkčná teplota_– 30°C | + 63 °C (- 22 °F | + 145 °F)
dĺžka_150 mm (5,9")
Šírka so šírkou oka 65 mm_112 mm (4,4")
Hmotnosť_ 590 g (20,8 oz)

225752d

Tabuľka dát

Modelová rada ZEISS
VICTORY SF
Nový produkt