Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Dámska Vesta Blaser Eve

Dámska Vesta Blaser Eve

189,95 €
S DPH
231008-113/625 Dámska zateplená vesta s noblesným semišovým lemom.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Táto elegantná termo vesta so ženským prešívaním a ženským strihom poskytuje prirodzený vzhľad a zároveň umožňuje absolútnu slobodu pohybu! Módny vrchol, ktorý vám zaručí príjemné teplo a štýlový vzhľad v chladnom počasí.

Vrchný materiál z melange stretch sa dokonale prispôsobí vašim pohybom. Integrovaná impregnácia DWR vás spoľahlivo ochráni pred vlhkým počasím a udrží vás príjemne v suchu aj pri nečakaných dažďových prehánkach.

Dámska Insulation Vest Eve presvedčí nielen svojou funkčnosťou, ale aj premyslenými detailmi. Dve praktické vrecká v spodnej časti ponúkajú dostatok priestoru pre vaše osobné alebo menšie poľovnícke predmety a sú zdobené semišovými detailmi na zipsoch. Elegantné semišové akcenty zdobia aj golier vesty.

Dámska izolačná vesta Eve je ideálnou voľbou pre aktívnych poľovníkov, ktorí chcú spojiť prirodzený vzhľad s funkčnosťou a pohodlím. Či už ju použijete ako hrejivú vrstvu pod bundu alebo ako samostatného spoločníka na miernejšie dni, táto vesta sa rýchlo stane vašou obľúbenou!

vonkajší materiál: 58% polyester, 42% polyamid

Farba: teak (625)
109386

Tabuľka dát

Pohlavie
dámske
Nový produkt