Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Pánske Merino tričko Devold NORANG

Pánske Merino tričko Devold NORANG

80,00 € Zľava 8,05%
87,00 €
S DPH
GO 180 213 B 427B Pánske tričko.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Na každodennú rutinu v práci, na prechádzke, v parku, na bicykli alebo na turistike. Nevyhnutná vrstva, ktorá sa stane vašou voľbou na každý deň počas celého roka. Každý vie, že vlna je nepostrádateľný materiál pre váš zimný šatník. Ale vedeli ste, že leto je tiež hlavnou sezónou vlny? Určite si svoje priority v obliekaní. Čítajte ďalej a objavte skvelé vlastnosti vlny Merino, ktorá tvorí košeľu Devold Norang.
najlepšia prírodná kvalita z NORSKA pre mužov

Kvalitu a spoľahlivosť pre vás už overili svetoví expedičníci a prieskumníci alebo pracovníci Horskej služby ČR a Horskej služby.
Vlna sa nerozpúšťa ani nepáli a poskytuje prirodzene vysokú ochranu pred škodlivým UV žiarením.
Vlna nezapácha, ani keď sa v nej niekoľkokrát spotíte, pretože vlna zabraňuje rastu baktérií.
Termálna bielizeň aktívne reguluje váš tepelný komfort - v zime hreje, v horúčavách chladí.
Spoločenská spodná bielizeň Devold je vďaka špeciálnemu spracovaniu ľahšia a príjemnejšia na nosenie ako iné materiály
.
Devold vás dokáže obliecť na akúkoľvek činnosť a do akýchkoľvek podmienok.
ideálne tričko, keď potrebujete vrstviť
.
Kvalitu a spoľahlivosť pre vás preverili expedičníci a prieskumníci svetovej úrovne, športovci, pracovníci horských chát a rôznych organizácií, ako je Horská služba.
100% prírodná merino vlna - udrží vás v teple, aj keď ste mokrí
Každý ocení jednoduchú údržbu bez potreby prania a možnosť PRAŤ KOŠILU v práčke a sušiť v sušičke.

Certifikáty

Značka Devold spĺňa prísne kritériá medzinárodného systému testovania a certifikácie textílií - Oeko Tex Standard 100. To znamená, že všetky výrobky sú vyrobené len zo zdravotne bezpečných materiálov.
Logo Woolmark, len s vlnenou bielizňou s týmto označením si môžete byť istí, že máte v rukách skutočnú kvalitu! Aby bolo oblečenie označené logom Woolmark, musí obsahovať len tú najjemnejšiu čistú vlnu, ktorá spĺňa prísne kritériá kvality.

Devold je najlepšia prírodná kvalita z Nórska. Jedna z najstarších odevných značiek na trhu s vlastným vývojom a výrobou vo svojej továrni v Európe. Na výrobu svojich výrobkov používajú najkvalitnejšiu vlnu od farmárov najmä z Nového Zélandu a Austrálie. Títo farmári dodávajú vlnu výhradne spoločnosti Devold. Svet spoločnosti Devold je postavený na najtechnickejšom a bezkonkurenčnom prírodnom vlákne, ktoré dokážeme spracovať do dokonalosti. Vyrába sa z vlny, ktorá je 100 % prírodným vláknom s vlastnosťami, ktoré nemôže nahradiť žiadne umelé vlákno. Jej hlavným účelom je chrániť vás. Hoci vlnu nedokážeme vyrobiť, za viac ako 166 rokov ju dokážeme dokonale spracovať a vyťažiť z nej jedinečné vlastnosti. Vlnu spracovávame sami a naše výrobné zariadenia sa nachádzajú výhradne v Európe. Ako jediní kontrolujeme celý proces výroby vlny, od strihania oviec cez spriadanie priadze až po tkanie pleteniny a šitie finálneho výrobku. Sme nekompromisní, pokiaľ ide o kvalitu a inovácie.

Materiál: 100 % vlna Merino, gramáž: 150 gr/m2, vlákno: Superjemné 17,5 mikrónu

.

Atraktívne tričko v zaujímavých farebných kombináciách pre vašu spokojnosť.

Parametre:

Podložka s potlačou, ktorá je súčasťou balenia.
Typ výrobku: Tričká s krátkym rukávom
Zelená
Materiál: Merino
Funkcia: základná (spodná bielizeň)
Aktivita: životný štýl, turistika a outdoor
Pánske
Kolekcia: Norang

254797

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske

Špecifické referencie

ean13
7028567474136
Nový produkt