Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Dámske Merino tričko Devold NORANG

Dámske Merino tričko Devold NORANG

89,20 € Zľava 8,04%
97,00 €
S DPH
GO 180 226 B 440A Dámske tričko.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Tričko na každodenný zhon. Nakupovanie, prechádzka s deťmi, voľný čas v parku alebo na bicykli či korčuliach, náročný deň v práci. Pri všetkých týchto činnostiach vás toto tričko nesklame. Je totiž vyrobená z neodolateľne elastického materiálu s dokonalým strihom, ktorý si vďaka jeho jemnosti a mäkkosti takmer nevšimnete. Každý vie, že vlna je nenahraditeľným materiálom pre váš zimný šatník. Ale vedeli ste, že leto je aj hlavnou sezónou vlny? Určite si priority obliekania. Prečítajte si skvelé vlastnosti materiálov použitých na výrobu trička Devold Norang.
Krása a pohodlie z NORSKA pre ženy, ako ste vy

Oblečenie Devold je funkčné, štýlové a zároveň nadčasové.
v jednoduchosti je krása
zaujímavá farebná kombinácia - atraktívny vzhľad
Dvojitý lem - zaručuje tvarovú stálosť.
Okrúhly výstrih - moderný, lichotiaci každej postave.
Priedušný materiál - lepší odvod potu z povrchu tela.
Vďaka najjemnejšej merino vlne neškriabe ani neštípe.
Vďaka pružnosti vlákna sa vlnené oblečenie nemačká, má vysokú odolnosť a dlhú životnosť.
Budete v teple, suchu a pohodlí za každého počasia.
Odolnosť voči zápachu - nosiť tričko každý deň bez potreby častého prania.
Ideálne tričko, keď potrebujete opäť vrstviť
Kvalitu a spoľahlivosť vám už overili svetoví expedičníci a objavitelia, športovci, pracovníci horských chát a rôzne organizácie, ako napríklad Horská služba.
100 % prírodná merino vlna - udrží teplo, aj keď je mokrá
Každý ocení jednoduchú údržbu BEZ potreby žehlenia a možnosť PRAŤ košeľu v práčke a SUŠIŤ ju v sušičke.

Certifikáty

Značka Devold spĺňa prísne kritériá medzinárodného systému testovania a certifikácie textílií - Oeko Tex Standard 100. To znamená, že všetky výrobky sú vyrobené len zo zdravotne bezpečných materiálov.
Logo Woolmark , len s vlnenou bielizňou s touto značkou si môžete byť istí, že máte v rukách skutočnú kvalitu! Aby mohol byť odev označený logom Woolmark, musí obsahovať len najjemnejšiu čistú vlnu, ktorá spĺňa prísne kritériá kvality.

Devold je najlepšia prírodná kvalita z Nórska. Jedna z najstarších značiek oblečenia na trhu s vlastným vývojom a výrobou v továrni v Európe. Na výrobu svojich výrobkov používajú najkvalitnejšiu vlnu od farmárov najmä z Nového Zélandu a Austrálie. Títo farmári dodávajú vlnu výlučne spoločnosti Devold. Svet spoločnosti Devold je postavený na najtechnickejšom a bezkonkurenčnom prírodnom vlákne, ktoré dokážeme dokonale spracovať. Je vyrobená z vlny, ktorá je 100 % prírodným vláknom s vlastnosťami, ktoré nemôže nahradiť žiadne umelé vlákno. Jeho hlavným cieľom je chrániť vás. Hoci vlnu nedokážeme vyrobiť, už viac ako 166 rokov ju dokážeme dokonale spracovať a získať jej jedinečné vlastnosti. Spracúvame vlastnú vlnu a naše výrobné zariadenia sa nachádzajú výlučne v Európe. Sme jediní, ktorí kontrolujú celý proces výroby vlny, od strihania oviec cez pradenie priadze až po tkanie pleteniny a šitie konečného výrobku. Sme nekompromisní, pokiaľ ide o kvalitu a inovácie.
Materiál

100% vlna Merino, gramáž: 150 gr/m2, vlákno: Superjemný 17,5 mikrónu
Atraktívne tričko v zaujímavých farebných kombináciách pre vašu spokojnosť.
Parametre
Šport _Outdoor / Turistika
Sezóna _2022 Q3
Dĺžka rukáva _Dlhý rukáv
Vlastnosť oblečenia _Ochrana proti chladu , Odvod potu
Technológie _Devold Merino , Standart 100 by Oeko-Tex®
254801

Tabuľka dát

Pohlavie
dámske

Špecifické referencie

ean13
7028567442333
Nový produkt