Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

LIEMKE KEILER 25.1.  Pozorovacia termovízna kamera

LIEMKE KEILER 25.1. Pozorovacia termovízna kamera

2 400,00 €
S DPH
Vysoký výkon vo vreckovej veľkosti. Nová séria prémiových monokulárov - malá a kompaktná séria LIEMKE KEILER.
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Prémiové ručné termovízne zariadenie s dosahom 1250 m | Perfektný obraz so snímačom VOx 12µm s rozlíšením 384×288 pixelov | 25 mm objektív, zorné pole 18,5 m na 100 m | Intuitívne ovládanie aj v úplnej tme | Mimoriadne kompaktný - zmestí sa do každého vrecka

Perfektné parametre

Perfektný obraz s rozlíšením 384 x 288 12 um VOx a objektívom 25 mm f/1,0. Pokročilý softvér na spracovanie obrazu a dva ľahko meniteľné obrazové režimy pre rôzne podmienky sledovania poskytujú prirodzený obraz s veľmi dobrým rozpoznávaním detailov, a to aj za rôznych poveternostných podmienok. Päť farebných režimov vám umožní používať monokulár podľa vašich individuálnych preferencií.

Jednoduché a intuitívne ovládanie

Jednoduché a príjemné používanie hlavného menu, zoomu a ďalších funkcií pomocou rolovacieho kolieska umiestneného v strede zariadenia. Prispôsobte si navigáciu v menu pomocou štandardných, vlastných a základných režimov, ako aj rýchleho menu podľa svojich potrieb. To umožňuje rýchly prístup k často používaným funkciám. Aj v úplnej tme intuitívne nájdete všetky dôležité tlačidlá – vďaka vynikajúcim hmatovým vlastnostiam. Teraz ste pripravení ísť: po zapnutí je zariadenie pripravené na použitie už za päť sekúnd!

Konektivita a multimédiá

Uložte si natrvalo svoje zážitky z lovu! KEILER sa dá jednoducho pripojiť k aplikácii LIEMKE cez Wi-Fi.

Pohodlné aj pre ľudí s okuliarmi

Očnicu je možné nastaviť na použitie s okuliarmi alebo bez nich – pričom stále poskytuje celé zorné pole. Ďalšia výhoda: Aj v náročných situáciách môžete voľne pozorovať, pretože nemusíte udržiavať presnú vzdialenosť oka.

Vymeniteľná batéria s dlhou výdržou

Batéria poskytuje až deväť hodín prevádzky a nabije sa za tri hodiny cez USB-C pomocou funkcie rýchleho nabíjania. Vďaka bajonetovému pripojeniu možno batériu rýchlo a ticho meniť. Extra: CHARGER-K - dostupné ako príslušenstvo - možno použiť aj ako powerbanku!

Kompaktný a pevný

Plastové telo vystužené sklenenými vláknami a gumené vložky zaisťujú bezpečnú prevádzku aj v tých najnepriaznivejších podmienkach. Vydrží aj krátke ponorenie pod vodu.

Flexibilné ovládanie aj jednou rukou

Bezpečné uchopenie: remienok na ruku, ktorý je možné súčasne pripevniť k prídavnému popruhu na krk, zaisťuje jednoduché a bezpečné ovládanie ľavou aj pravou rukou. Dobre vybavené pre každú loveckú situáciu!

Objektív - 25MM F/1.0

Zorné pole - 18,5x13,9m

Senzor - 384x288 VOx 12um

Obnovenie - 50 Hz

NETD - 40 mK

Zväčšenie - 2,4-10x

Displej - 1024 x 768 pixelov OLED

WiFi a aplikácia - ÁNO

Vstavaná pamäť - 32 GB

Batéria - 10 hodín

Rozmery - 147x72x47mm

Hmotnosť - 445 g

Trieda odolnosti - IP67

Prevádzková teplota - od -40 do +70
44445
Nový produkt