Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

SAUER Batoh 35l- Sauer Backpack

SAUER Batoh 35l- Sauer Backpack

192,00 €
S DPH
80409721
Množstvo
Produkt dostupný

Ľahký, flexibilný, elegantný: Nový poľovnícky batoh SAUER nielen skvele vyzerá, ale je aj perfektne navrhnutý do najmenšieho detailu.

Batoh SAUER je vďaka svojim extrémne vodoodpudivým a nehlučným membránovým materiálom, ako aj vodeodolným švom mimoriadne robustný. Jeho nízka hmotnosť približne 1,2 kg má kapacitu 35 litrov a navyše má dve bočné vrecká, veľké predné vrecko, priestrannú vnútornú priehradku a malé polstrované vrecko vo veku.

V prípade potreby je možné bedrový pás uložiť pod bedrové vypchávky, no v prípade potreby môžete bedrový pás ľahko vytiahnuť a použiť pri prenášaní batohu.

Pridané otočné vrecko na zips hlavnej priehradky je skvelá funkcia, ktorá umožňuje ľahké pripevnenie alebo odstránenie streleckého vankúša SAUER jednoduchým stlačením tlačidla. Naši fanúšikovia SAUER už poznajú a milujú túto funkciu zo SAUER 404. Popruhy batohu sú dĺžkovo nastaviteľné a prípadné prebytočné dĺžky možno uložiť bokom pomocou dodávaného systému suchého zipsu. Jeho tiché materiály zaisťujú, že batoh je vhodný na prenasledovanie; nielen to, ale vďaka svojmu modernému dizajnu je náš batoh vhodný aj pre ľudí, ktorí sú viac orientovaní na módu na turistiku alebo výlety.

Hmotnosť: 1,2 kg
240607bc
Nový produkt