Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

SAUER Opasok s taškami- Sauer Jagdgurt braun

SAUER Opasok s taškami- Sauer Jagdgurt braun

56,00 €
S DPH
80409307
Množstvo
Produkt dostupný

Lovecký opasok SAUER - alternatíva batohu

Všetko rýchlo po ruke.

Kto by to nevedel: vrecká na nohaviciach a bunde nemajú dostatok miesta na všetko, čo potrebujete pri státí alebo prenasledovaní, ale batoh nie je alternatívou, pretože zaberá príliš veľa miesta na úzkom rebríku.

Nový lovecký opasok Sauer poskytuje riešenie. Nastaviteľná dĺžka až do 130 cm, jej 3 priestranné vrecká ponúkajú dostatok miesta na všetko, čo potrebujete mať pri love pri sebe.

Dve menšie vonkajšie vrecká (ŠxVxH: 10x15x8cm) poskytujú dostatok priestoru aj pre veľké náhradné zásobníky, baterky, vreckové nože a najrôznejšie drobnosti ako jednorázové rukavice, náhradné batérie a pod. Veľká hlavná kapsa s priestrannými vnútornými rozmermi 20x15 cm je perfektným úložným priestorom pre ďalšie pomôcky, ako napríklad termovízny prístroj, ktorý je potrebné rýchlo vybrať a znova uložiť. Všetky tri vrecká sú vodotesné a dajú sa ticho otvárať a zatvárať pomocou robustného zipsu. Dĺžku opasku je možné nastaviť okamžite a pomocou plastového uzáveru sa dá jedným kliknutím zavrieť alebo otvoriť. Jemné logá SAUER na vreckách dodávajú akcenty a robia z loveckého opasku absolútny pútač. Lovecký opasok je vďaka svojej hnedej farbe nielen užitočným a pohodlným spoločníkom pri love, ale má skvelé využitie aj na túrach a výletoch. Od fotoaparátu až po občerstvenie, všetko nájde svoje miesto v priestranných a robustných taškách a je okamžite dostupné. A vrchol: Tri vrecká sa dajú z opasku stiahnuť a pripevniť na iný opasok alebo na batoh.


Hmotnosť: 0,1 kg
240605bc
Nový produkt