Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

ZEISS - čistiaci set

ZEISS - čistiaci set

34,90 €
S DPH
Profesionálny set Zeiss lens cleaning kit, na čistenie objektívov a fotoaparátov. Najvyššia kvalita roztoku, utierok a ostatných materiálov zabezpečuje veľmi šetrné a maximálne efektívne vyčistenie skiel šošoviek, bez rizika poškodenia antireflexných vrstiev. Čistiaca sada obsahuje aj všetko potrebné na dokonalé vyčistenie hľadáčiku, LCD obrazovky, ako i tela fotoaparátu, je však vhodná aj pre ďalekohľady, mikroskopy a ďalšie optické zariadenia. VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=syOzecbtuwg&feature=youtu.be
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Balenie obsahuje:

1x robustný čistiaci balónik Zeiss
1x čistiaci roztok na optiku 30ml Zeiss
1x čistiaci mikrovláknový štetec Zeiss
1x textilná mikrovláknová utierka 18 x 18 cm
10x vlhčená čistiaca utierka Zeiss

Čistiaci roztok:
Priložená fľaštička obsahuje špeciálny optický čistiaci roztok na čistenie povrchu šošoviek a optického skla fotoaparátov, videokamier, ďalekohľadov, teleskopov a inej optickej techniky.

Ofukovací balónik
Robustný ofukovací balónik Zeiss, slúži ku šetrnému odstráneniu prachu z povrchu optického skla, šošoviek, ktoré následne môžete vyčistiť čistiacim roztokom. Pomocou balónika je možné veľmi efektívne čistiť aj celý fotoaparát vždy po návrate z fotenia, najmä rôzne neprístupné miesta a ohyby, okolie šachty, ako i celé telo fotoaparátu a objektívu.
Mikrovláknový štetec
Bezozvyškovo a bez šmúh odstraňuje mechanické nečistoty na chúlostivých povrchoch, najmä na skle objektívov a podobne. Výrazne pomáha najmä na tých miestach fotoaparátu, kam je problém dostať sa s handričkou.

Mikrovláknová utierka:
Čistiaca utierka je vyrobená zo špeciálneho mikrovlákna, ktoré nepoškodzuje antireflexné vrstvy šošoviek. Slúži pre uvoľnenie a odstránenie nečistôt a pre ďalšie vyleštenie čistených povrchov.
Vlhčené utierky Zeiss
Špeciálna sada vlhčených utierok Zeiss poskytuje efektívny spôsob, ako vyčistiť a chrániť cennú optiku, či už objektívy, okuliare, ďalekohľady.. Non-abrazívne navlhčené obrúsky sú bezpečné a účinné, pričom nenechávajú žiadne škvrny ani šmuhy na optike.

226004
Nový produkt