Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Brúska na nože 3-stupňová Scanpan Classic

Brúska na nože 3-stupňová Scanpan Classic

58,90 €
S DPH
Dánsky výrobca Scanpan okrem skvelých produktov na varenie, pečenie, krájanie ponúka aj dokonalú starostlivosť o nože. Pretože len ostré nože v kuchyni sú osožné ponúkame 3-stupňovú brúsku z rady Classic.
Množstvo
Produkt dostupný

SCANPAN je Dánsky výrobca kuchynského riadu pôsobiaci na trhu od roku 1956. Ich výrobky sú ručne odlievané z recyklovaného hliníka, pričom táto metóda má už niekoľkoročnú tradíciu. Svoje výrobky dodávajú do celého sveta. Kúpte si panvicu z krajiny kde zdravé varenie je životným štýlom.

Dánsky výrobca SCANPAN okrem skvelých produktov na varenie, pečenie, krájanie ponúka aj dokonalú starostlivosť o nože. Pretože len ostré nože v kuchyni sú osožné ponúkame 3-stupňovú brúsku z rady Classic. Nože je potrebné brúsiť v pravidelných intervaloch, pretože je to dôležité z bezpečnostného hľadiska, varenie je jednoduchšie, rýchlejšie a príjemnejšie. S 3-stupňovým ostričom nožov od SCANPAN udržíte svoje nože ostré dlhú dobu.

3 stupne brúsenia:

1. Volfrámové brúsenie - na regeneráciu čepele noža

2. Diamantové brúsenie - na nabrúsenie noža

3. Keramické brúsenie - zdokonaľuje čepeľ na každodenné použitie

Pri dodržaní jednoduchého návodu na použitie si bude vedieť nože nabrúsiť aj amatér.

Umiestnite brúsku na rovný a nešmykľavý povrch. Aby ste brúsku udržali stabilnú, pevne ju uchopte na rukoväti jednou rukou. Držte nôž ukazovákom na vrchnej/zadnej strane noža a čepeľ noža umiestnite na drážky a pohybujte čepeľou tam a späť 15 až 20krát alebo podľa potreby. Nie je nutný žiadny tlak!

Pre tupé nože, ktoré neboli brúsené 12 a viac mesiacov použite kroky 1,2,3.

Každé 2 až 3 mesiace použite kroky 2,3.

Pre každodenné používanie použite krok 3.

Vďaka svojmu exkluzívnemu baleniu môže byť skvelým typom na darček.

Doplňujúce informácie:

obsah balenia: brúska na nože

balenie: darčekové balenie
Scanpan
251332
Nový produkt