Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Nikwax TX.Direct® Wash-In 300ml
video

Nikwax TX.Direct® Wash-In 300ml

11,50 €
S DPH
TX.Direct Wash-In je jednoduchý, bezpečný, vysoko výkonný impregnačný prostriedok pridávaný do bielizne na oblečenie do mokrého prostredia. Zaisťuje trvalú vodovzdornosť (DWR), obnovuje priedušnosť - v práčke.
Množstvo
Produkt dostupný

Nikwax TX Direct Wash In impregnačný prípravok, pomáha obnoviť vodoodpudivosť technického membránového oblečenia. Tento výrobok je absolútnym bestsellerom - na trhu je dostupný už roky a neustále sa zlepšuje, aby bol nielen účinný, ale aj bezpečný pre životné prostredie.

Nikwax TX.Direct Wash In® Waterproofing Liquid na membránové bundy a nohavice sa veľmi ľahko používa. Je vhodný na použitie v systémoch hydroizolácie, ktoré možno prať v práčke aj v ruke. Odporúča sa pre rôzne membrány vrátane membrány GORE-TEX®. Je bezpečný pre štruktúru ultratenkej membrány, neucpáva jej póry a umožňuje voľný priechod vlhkosti cez samotnú membránu aj vonkajšiu tkaninu, ktorá nie je nasiaknutá dažďom alebo snehom.

Ak vonkajšia vrstva bundy alebo nohavíc s membránou absorbuje vodu, odev môže stratiť až 70 % svojej priedušnosti! Okrem toho je ťažké a po príchode domov, do stanu alebo do prístrešku - trvá dlhšie, kým uschne. Preto je na zabezpečenie pohodlia a nositeľnosti membránových odevov nevyhnutná ich pravidelná úprava proti vode (DWR).

Nikwax TX.Direct® Wash-In je lídrom na trhu v oblasti vonkajšej hydroizolácie. Je prvou voľbou turistov, horolezcov a lyžiarov. Rýchlo a ľahko sa aplikuje v práčke, kde sa dostane do švov, stúh a hlavne sa rovnomerne rozotrie po celej vonkajšej tkanine. Nikwax TX Direct Wash-In zanecháva na jednotlivých vláknach tkaniny pružnú vodoodpudivú úpravu, ktorá pomáha podporovať efekt stekania vody na povrchu odevu.
Nikwax TX.Direct Wash In® l impregnačná kvapalina - kľúčové vlastnosti:

Dodáva/obnovuje nepremokavosť a priedušnosť membránových búnd a nohavíc vrátane GORE-TEX®;
Predlžuje životnosť odevu a optimalizuje jeho vlastnosti;
Jednoduché použitie, možno ho používať v práčke, nie je potrebné sušenie v bubnovej sušičke;
Nemá vplyv na vonkajší vzhľad výrobku;
Na vodnej báze - bezpečný pre životné prostredie, biologicky odbúrateľný, nehorľavý, bezpečný na použitie;
Neobsahuje fluórované uhľovodíky;
Ideálne na pranie v práčke a ručné pranie.


Objem 100 ml stačí na impregnáciu 1 kusu membránového odevu. Na každú bundu/páperovú nohavicu použijete 100 ml tekutiny. Neodporúča sa impregnovať viac ako 2 odevy súčasne, takže do dávkovača práčky môžete nasypať maximálne 2 vrecká.
Ako impregnovať membránové bundy / bundy GORE-TEX® s TX Direct Wash In v práčke?

Na dosiahnutie najlepších výsledkov by sa oblečenie pred impregnáciou malo prať v samostatnom cykle. Môžete použiť prípravok Nikwax Tech Wash. Medzi jednotlivými ošetreniami nemusíte odev sušiť.
Vrecko dôkladne pretrepte.
Zapnite všetky zipsy a vrecká na bunde/ nohaviciach, ako aj suché zipsy a patentky. Vyprázdnite vrecká.
Skontrolujte odporúčania na štítku výrobku (visačke). Najpravdepodobnejšie odporúčanie bude pranie pri 30 alebo 40 stupňoch. Spoločnosť Nikwax odporúča nižší rozsah - 30 stupňov.
Odstráňte zvyšný prášok z dávkovača práčky.
Vložte odev do práčky a nalejte do dávkovača príslušné množstvo tekutiny (100 ml na každý kus). Nezabudnite, že bubon nesmie byť príliš plný. Obmedzte sa na max. obmedzenie na maximálne 2 odevy naraz.
Nalejte tekutinu do priehradky na oplachovací prostriedok. Nezabudnite pridať žiadnu inú "oplachovaciu" / zmäkčovaciu kvapalinu!
Zvoľte krátky prací cyklus s nízkou teplotou (podľa odporúčaní výrobcu) a výrazne znížte odstreďovanie, aby ste zabránili pokrčeniu.
Oblečenie voľne vetrajte. Ak to etiketa výrobku umožňuje, sušte v teplej bubnovej sušičke (pri nízkej teplote).

Ako môžem ručne ošetriť membránové bundy / bundy GORE-TEX® pomocou TX Direct Wash In?

Na dosiahnutie najlepších výsledkov by sa oblečenie pred impregnáciou malo prať v samostatnom cykle. Môžete použiť prípravok Nikwax Tech Wash. Oblečenie nemusíte medzi praním sušiť.
Vrecko dôkladne pretrepte.
Zapnite všetky zipsy a vrecká na bunde/ nohaviciach, ako aj suché zipsy a patentky. Vyprázdnite vrecká.
Na ruky si nasaďte gumené rukavice.
Naplňte veľkú misu alebo dno vane teplou vodou. Výrobca odporúča približne 6 litrov vody.
Na každý odev nalejte 50 ml prípravku Nikwax TX Direct Wash In. Prípravok by mal byť vo vode dobre rozmiestnený.
Nechajte odev 5 minút namočený a potom vodu opäť premiešajte.
Potom bundu/kalhoty opláchnite v studenej vode - až trikrát (kým voda nie je viditeľne čistá).
Voľne vysušte na vzduchu. Ak to etiketa výrobku umožňuje, sušte v teplej bubnovej sušičke (pri nízkej teplote).

NIKWAX
994111
Nový produkt