Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Pánske gumené čižmy Gateway1 Pro Shooter 18"" 7 mm side-zip

Pánske gumené čižmy Gateway1 Pro Shooter 18"" 7 mm side-zip

239,00 €
S DPH
Pánska gumená obuv Pro Shooter 18"" 7 mm s bočným zipsom Gateway1 je funkčná gumená čižma, ktorá spĺňa vysoké požiadavky lovu v mrazivých teplotách v náročnom teréne. Podporuje vás z hľadiska strihu a pohodlia, aby ste sa mohli plne sústrediť na zážitky z prírody.
Veľkosť
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Pánska gumená obuv Pro Shooter 18"" 7 mm s bočným zipsom Gateway1 je funkčná gumená čižma, ktorá spĺňa vysoké požiadavky lovu v mrazivých teplotách v náročnom teréne. Podporuje vás z hľadiska strihu a pohodlia, aby ste sa mohli plne sústrediť na zážitky z prírody. Vysokokvalitná zmes prírodnej gumy sa skladá z jednotlivo laminovaných vrstiev gumy. Výsledkom je optimálna flexibilita a maximálna odolnosť. Vo vnútri sa nachádza mäkká, flaušová podšívka odvádzajúca vlhkosť. Najlepšiu izoláciu zaisťujú okrem iného 5 mm hrubá neoprénová podšívka a špeciálna 2 mm G1-Air Spacer. Robustná zimná gumená čižma Pro Shooter 18"" 7 mm s bočným zipsom sa vyznačuje veľkou šírkou lýtka a väčším priestorom v oblasti chodidiel. Pre ešte väčšie pohodlie je vo vnútri vybavená dlhým zipsom, gumenou vložkou na zadnej strane a na vonkajšej strane pružnou vložkou Spandex. Silne profilovaná podrážka Lynx Ice-Grip+ bola testovaná v extrémnych zimných podmienkach v Škandinávii a zaručuje maximálnu priľnavosť a izoláciu aj vo veľmi chladnom počasí.

vysokokvalitná zmes prírodného kaučuku
Mäkká flaušová podšívka
5 mm hrubá neoprénová podšívka a špeciálna 2 mm G1-Air Spacer
Veľká šírka lýtok a viac priestoru v oblasti chodidiel
Dlhý zips na vnútornej strane
Gumená vložka na zadnej strane
Flexibilná vložka Spandex na vonkajšej strane
Funkcia vyrážania päty na jednoduchšie vyzutie
Podrážka Lynx Ice-Grip+ podrážka na priľnavosť a izoláciu
Anatomicky tvarovaná, odnímateľná vložka
Výška sáry 40 cm
Hmotnosť 3000 g (veľ. 43)
Gateway 1
237380

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt