Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

ALPINA  Ladakh Classic - celokožená vysoká pohorka

ALPINA Ladakh Classic - celokožená vysoká pohorka

189,90 €
S DPH
Tá naozajstná klasika, alebo legenda nikdy nezomiera.Celokožená vysoká pohorka z 2,6 mm hrubej kože, kvalitná Vibramovou podrážkou.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

- špeciálne navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym tvarom chodidiel (široké a úzke) Klasický dizajn Vystuženie vzadu Horná a stredná časť a jazyk z mäkkej kože Zvršok je z vnútornej strany zakončený mäkkou teľacou kožou.Dvojitá vložka VCP.Držáky na šnúrky z ocele, 3 vrchné otvorené.Brzda v prednej časti.100% EU výroba.Dobré topánky ťa odvezú kam chceš, je im to jedno o počasí alebo teréne, jednoducho idú. Toto budú vaše obľúbené nové Alpiny, ktoré kombinujú pokročilé riešenia s prírodnými materiálmi. Znižujú tlak a ponúkajú dôležitý komfort na dlhé alebo krátke vzdialenosti. Budú tam, kde máte slúžiť, podporovať a chrániť. Ide o topánky Alpina zo série Backpacking a model LADAKH CL je z nich najklasickejší. Na výrobu bola použitá najlepšia nubuková koža v hrúbke 2,6 mm, vnútro zvršku bolo tiež z pravej kože a v ohyboch bola všitá mäkká teľacia koža pre pohodlnú chôdzu (rovnaká vo vnútri topánky). Originálna podrážka Vibram v centrálnej časti znižuje vibrácie spôsobené chôdzou po tvrdom teréne a má dodatočné vystuženie po obvode. Topánka využíva dve vložky, s prídavnou VCP pod hlavnou. Túto dodatočnú vložku je možné vybrať, čím sa topánka zhrubne - to vám umožní lepšie prispôsobiť topánku priehlavku, ako aj obuť teplejšie hrubé ponožky. Jazyk LADAKH je celý vyrobený z kože, pre pohodlie je jeho bočná časť a horná stredová časť zvršku vyrobená z mäkkej teľacej kože. Aby sa topánky ľahko šnurovali, tri horné háčiky zostali otvorené a za spodnou časťou je "brzda". Topánky sú ideálne ako horská trekingová obuv pre veľmi náročných zákazníkov, najmä pri dlhých túrach s veľkým batohom (pri tzv. wyrypy). LADAH CLASSIC nie je „hračka“, ide o turistický model, vyrábaný v EURÓPE v najlepšej továrni ALPINA v Slovinsku.

Hmotnosť: 780g
Hrúbka kože: 2.6mm
Podrážka: Vibram


Tabuľka veľkostí:
Dĺžka chodidla/veľkosť

265 mm - 41
270 mm - 42
275 mm - 43
283 mm - 44
290 mm - 45
297 mm - 46
305 mm - 47
995050

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske

Špecifické referencie

ean13
3838512786962
Nový produkt