Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

ALPINA Tibet - trekingová obuv

ALPINA Tibet - trekingová obuv

189,90 €
S DPH
Táto veľmi populárna obuv zostáva v kolekcii už niekoľko sezón. Vrchná časť je celá vyrobená z kože, s vodeodolnou membránou Sympatex, ktorá zabráni prieniku vlhkosti do topánky a zároveň dovolí nohe dýchať.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Topánky do hôr Tibet sú vhodné pre nižšie horské krajiny. Táto veľmi populárna obuv zostáva v kolekcii už niekoľko sezón. Vrchná časť je celá vyrobená z kože, s vodeodolnou membránou Sympatex, ktorá zabráni prieniku vlhkosti do topánky a zároveň dovolí nohe dýchať, takže topánka sa hodí na použitie v akomkoľvek ročnom období. Nová a vylepšená podrážka ponúka okrem spoľahlivej gumy Vibram aj mnoho ďalších výhod - dobrú torznú a ohybovú stabilitu a PU medzipodrážku tlmiacu nárazy, takže chôdza v obuvi Tibet bude mäkká a pohodlná.

VLASTNOSTI
Pevná podrážka Vibram
Vodeodolná membrána Sympatex
Prispôsobivosť

ZLOŽENIE
Vrchná vrstva - Koža
Podšívka - Koža+textil

Tabuľka veľkostí:
Dĺžka chodidla/veľkosť

265 mm - 41
270 mm - 42
275 mm - 43
283 mm - 44
290 mm - 45
297 mm - 46
305 mm - 47

Pevná podrážka Vibram

Rešpektovaná podrážka Vibram vyniká svojou pevnosťou a zaručuje stabilný krok na všetkých povrchoch.

Vodeodolná membrána Sympatex

Aby zostali nohy v obuvi suché a dobre odvetrané, používa Alpina membránu Sympatex. Je vodeodolná, nohy šetria, poskytuje optimálnu ochranu proti vonkajším vplyvom a umožnia dobré mikroklimatické podmienky.

Prispôsobivosť

Podložka regulujúca objem, ktorá je umiestnená pod stielkou, umožní presné nastavenie objemu zvlášť pre ľavú aj pravú nohu. Pokiaľ je podložka odstránená, topánka ponúkne väčší priestor.
995040

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske

Špecifické referencie

ean13
3838405055083
Nový produkt