Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
AKU Conero Nbk Gtx brown

AKU Conero Nbk Gtx brown

216,00 € Zľava 10%
240,00 €
S DPH
Či už to budú Tatry, Dolomity, alebo Himaláje, vlajková loď značky AKU vám poskytne maximálny komfort aj za tých najnáročnejších podmienok. Model Conero NBK GTX je vylepšením najdlhšie vyrábaného modelu značky AKU - Conero 878.4, ktoré sú na trhu viac ako 18 rokov.
Veľkosť
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Či už to budú Tatry, Dolomity, alebo Himaláje, vlajková loď značky AKU vám poskytne maximálny komfort aj za tých najnáročnejších podmienok. Model Conero NBK GTX je vylepšením najdlhšie vyrábaného modelu značky AKU - Conero 878.4, ktoré sú na trhu viac ako 18 rokov. Technologicky aj materiálovo prešla táto topánka vylepšeniami, ale DNA zostala stále rovnaká – všestrannosť v akomkoľvek teréne a úplné pohodlie. Tieto vlastnosti vám zaručia 1,8 milimetrov široký hydrofóbny zvršok z nubukovej kože, robustná gumová obsádzka okolo celej topánky a veľmi kvalitná podrážka v podobe Vibram Foura doplnená medzipodrážkou EVA s nylonovou výstuhou 4–6 milimetrov. Anatomicky tvarovaná stielka topánky zaručuje maximálny komfort chodidla. Samozrejmosťou je potom použitie membrány Gore-Tex (Performance Comfort) na zamedzenie prieniku vody a udržanie teploty chodidla. Nech už sa teda vydáte kamkoľvek, s týmito topánkami na svojich nohách nikdy nešliapnete vedľa.

Špecifikácia:

Zvršok: hladká koža 1,8 mm
Podšívka: Gore-Tex Performance Comfort
Stielka: Custom Fit 152
Medzipodrážka: EVA s dvojitou hustotou
Podrážka: VIBRAM Foura
Váha 1 páru (veľ. 8): 655 g
Strih: Anatomical Fit
400610

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt