Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
OLANG Tarvisio TEX 816

OLANG Tarvisio TEX 816

59,95 € Zľava 29,43%
84,95 €
S DPH
Obuv Olang disponuje vysokou odolnosťou aj v náročných podmienkach a veľmi dlhou životnosťou. Treková obuv s membránou Olantex je vysoko priedušná a vodeodolná.
Veľkosť
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Trekové unisex topánky Olang sú určené predovšetkým pre všedné nosenie, na výlety do prírody a pre ľahšiu turistiku, zvládnu aj drsnejší terén. Jedná sa o veľmi pohodlnú nepremokavú obuv. Tieto trekovky sú vyrobené z jemne brúsenej kože a nepremokavej Cordura textílie. Podšívka je textilná, priedušná a má Olantex membránu. Turistické topánky v členkovom prevedení chránia chodidlá pred úrazom vyvrtnutia pri zlom došliapnutí. Tieto outdoorové topánky Olang majú silne spevnenú špičku aj pätu, polstrovaný jazyk aj oblasť okolo členkov, kovové očká pre jednoduchšie šnurovanie a mäkkú vyberateľnú stielku pre pohodlnú chôdzu. Vibram podrážka zaručuje minimum pošmyknutia na hladkom a šmykľavom povrchu, má výraznejšiu vzorku pre lepší záber aj v náročnejšom teréne.
240166

Špecifické referencie

ean13
8026556095811
Nový produkt