Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Pánske turistické ľahké nohavice rýchloschnúce SEAN

Pánske turistické ľahké nohavice rýchloschnúce SEAN

57,50 € Zľava 10,02%
63,90 €
S DPH
NO-3935OR
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Rýchloschnúce a ľahké nohavice z ripstop materiálu na univerzálne použitie od jari až do jesene. Vezmite ich na vaše cesty či ľahkú turistiku, nesklamú ani v suchom, ani vo veternejšom počasí. Pás si ľahko nastavíte vďaka šnúrke v páse. V dvoch predných vreckách a dvoch zadných vreckách uschováte potrebné drobnosti. Spodný okraj nohavíc je nastaviteľný. Lepšiu mobilitu zabezpečujú predtvarované kolená.

Rýchloschnúci ripstop materiál
Nastaviteľný pás
Ľahká konštrukcia

Parametre

POHLAVIE: muži
AKTIVITY: treking
SEZÓNA: leto, jar
DRUH TOVARU: nohavice
NÁZOV MATERIÁLU: 1-vrstvový materiál
ZLOŽENIE: 100% nylon
STRIH: regulárny strih
KOLENO: tvarované kolená
SPODNÁ ČASŤ NOHAVÍC: nastaviteľný spodný lem
PÁS: elastický pás so šnúrkou
ZIPS: YKK® zips

Odvod vlhkosti
Odvod vlhkosti je schopnosť tkaniny odvádzať vlhkosť od pokožky a rovnomerne ju rozvádzať po celej tkanine, čo umožňuje jej rýchle odparovanie. To pomáha regulovať telesnú teplotu, udržiavať vás v optimálnom tepelnom komforte a suchu počas fyzickej aktivity. Odvod vlhkosti sa bežne používa v športovom oblečení, ako sú bežecké tričká a základné vrstvy na turistiku a lyžovanie. Výnimočnosť wickingových tkanín spočíva v ich schopnosti udržať nositeľa v pohodlí a suchu aj počas intenzívnej fyzickej aktivity alebo v horúcich a vlhkých podmienkach.

Ripstop
Ripstop je tkanina s mriežkovým vzorom hrubších vlákien pretkaných tenšími, ktoré zabraňujú roztrhnutiu a páraniu. Keď dôjde k prepichnutiu, vlákna obklopujúce dieru sa spoja, čím sa minimalizuje poškodenie. Používa sa v outdoorovom vybavení, ako sú stany, batohy a bundy, na zvýšenie trvanlivosti a odolnosti proti roztrhnutiu. Ripstopové tkaniny sú vo všeobecnosti ľahšie ako tradičné tkané tkaniny, takže sú ideálne na outdoorové aktivity, pri ktorých je dôležitá hmotnosť.
50568

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt