Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Blaser Mikina s kapucňou Drain Full-Zip

Blaser Mikina s kapucňou Drain Full-Zip

239,95 €
S DPH
241001-140/571
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Táto teplá mikina s kapucňou je všestrannou nevyhnutnosťou pre všetky teploty a aktivity! Stredná vrstva poskytuje dokonalú klímu za každého počasia a pre všetky fyzické aktivity. Príjemne mäkké vnútro má voštinovú štruktúru, ktorá zachytáva teplo na pokožke ako vzduchový vankúš a zároveň rýchlo odvádza vlhkosť preč od tela. 4-smerne strečový materiál zaisťuje voľnosť pohybu. Mikina s kapucňou je k dispozícii v tmavom olivovom alebo v maskáčovom prevedení HunTec.

Tri funkcie robia túto mikinu mimoriadne inteligentnou: Integrovaný tvárový panel poskytuje extra teplo v chladnom počasí. Vrecko na rádio s výstupom na anténu je ideálne na bezpečnú prepravu rádia pripraveného po ruke. Pútka na palce dodávajú teplo a zabraňujú vyťahovaniu rukávov.

Mikina Drain Full-Zip Hoody z kolekcie Blaser HunTec je stredná vrstva v systéme vrstvenia HunTec. Zohráva kľúčovú úlohu pri vyrovnávaní vlhkosti a riadení mikroklímy. Táto technická stredná mikina s kapucňou sa dá používať počas celého roka. Noste ho cez základnú vrstvu, ako je technické tričko v lete alebo top Merino v zime. Pri nižších teplotách pôsobí ako hrejivá a vlhkosť regulujúca vrstva pod akoukoľvek zateplenou alebo škrupinovou bundou. Celá kolekcia HunTec bola vyvinutá exkluzívne pre Blaser. Je založený na koordinovanom koncepte vrstvenia pre lov v extrémnych podmienkach, za každého počasia, s maximálnou voľnosťou pohybu a absolútnou robustnosťou. Pre aktívnych poľovníkov.

Materiál: 94% polyester

6% spandex

Farby: tmavá olivová, HunTec camo

Veľkosti: S – 3XL

Farba: HunTec Camouflage (571)
109480

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt