Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Pánska mikina FERRINO TAILLY NEW

Pánska mikina FERRINO TAILLY NEW

90,00 € Zľava 24,37%
119,00 €
S DPH
Obľúbená mikina z výhrevného a strečového materiálu v novom dizajne! Osvedčený Polartec® Power Dry® je charakteristický skvelým pomerom medzi tepelným výkonom a rýchlym odvodom vlhkosti. Strih odevu je priliehavý, aby efektívne odvádzal pot a vonkajšia vlhkosť od tela na povrch, avšak je vysoko strečový, takže je zachovaná voľnosť pohybu. Elastické manžety a návleky na palce drží odev na svojom mieste a zabraňujú vyhrňovaniu rukávov. Ploché švy netlačia a nedrú. Centrálny zips je zakrytý légou, pre zvýšenie komfortu. Dve priestranné bočné vrecká na zipsy na veci, ktoré chcete mať neustále pri ruke. Univerzálna mikina, ktorá sa hodí na outdoorové aktivity po celý rok.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Vlastnosti
Hmotnost: 350 g

Materiály
Polartec® Power Dry®: Použitý materiál
- Textílie Polartec® Power Dry® odvádza pot od vašej pokožky. Je teda ideálny pre bežcov, lyžiarov a cestovateľov za dobrodružstvom. Všetky materiály v tejto kategórii obsahujú patentovanú dvojitú pleteninu, ktorá sa vyznačuje tým, že na rube a líci sú vlákna o rôznych vlastnostiach. Takto vznikajú dva rozdielne povrchy - jeden, ktorý optimálne odvádza telesnú vlhkosť od pokožky, a druhý, ktorý veľmi rýchlo schne.

Polartec® Power Dry®:
Strečový materiál s vysokou výhrevnosťou a rýchlym odvodom vlhkosti. Strih odevu je priľahlý, aby bol zabezpečený čo najväčší kontakt s telom, tým sa efektivita odvodu potu zvyšuje. Ploché švy odevu nie sú na tele cítiť, čím je zabezpečené pohodlie po celú dobu nosenia.

Vlastnosti:

Pánska mikina zo strečového materiálu
Dve priestranné bočné vrecká na zips
Jedno hrudné vrecko na zips
Návleky na palce a elastické manžety
Elastické sťahovanie dolného lemu
Materiál: Polartec ® Power Dry® - 92% polyester, 8% elastan
Farba: fango
253043

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske

Špecifické referencie

ean13
8014044966545
Nový produkt