Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

NIKON MONARCH M7 10x30

NIKON MONARCH M7 10x30

469,00 €
S DPH
Vnáša život do prírodných krás Či ste nadšeným pozorovateľom vtákov alebo horlivým fanúšikom divokej prírody, široké zorné pole ďalekohľadov MONARCH M7 bude vaším perfektným sprievodcom. Je ideálne na pozorovanie vtákov letiacich nad vašou hlavou, zatiaľ čo optické sklo s extrémne nízkym rozptylom svetla (ED) koriguje farebné chyby, aby ste si mohli vychutnať pôsobivé detaily voľne žijúcich zvierat. Viacnásobná povrchová úprava šošoviek a hranolov ďalekohľadov MONARCH M7 zaručuje jasnejší a prirodzenejší obraz a povrchová úprava odolná voči mastnote a vode chráni šošovky pred šmuhami a odtlačkami prstov, vďaka čomu ich možno ľahko utrieť. Štýlové, odolné a ľahké telo sa komfortne nosí a umožňuje pripevniť ďalekohľad na statív.
Množstvo
Produkt dostupný

Špecifikácia

Značka: Nikon
Rad: DCF
Model: Monarch M7 10x30
PN: BAA901SA
Určenie: pozorovací ďalekohľad
Typ ďalekohľadu: binokulárne
Použitie: turistika, lov, poľovníctvo, šport

Optické vlastnosti

Optika: baryové korunové sklo (BaK-4)
Konštrukcia okulárov: High-eyepoint
Povrchová úprava: antireflexná, dialektrická
Vrstvy / poťah: viacnásobný
Typ optických hranolov: strechové
Priemer objektívu: 30 mm
Priemer výstupnej pupily: 3 mm
Očný reliéf: 15,8 mm
Minimálne zväčšenie: 0,05x
Maximálne zväčšenie: 10x
Najkratšia vzdialenosť zaostrenia: 2,5 m
Poistka krúžku dioptrickej korekcie: Áno
Relatívna svetelnosť: 9
Reálnyzorný uhol: 6,7°
Zdanlivý zorný uhol: 60,7°
Zorného poľa (1000m vzdialenosť): 117 m

Očnice

Materiál očníc: guma
Otočné očnice: Áno
Posuvné očnice: Áno
Záskoky proti náhodnému posunutiu: Áno

Odolnosť

Ochrana proti zahmleniu: suchý dusík
Odolnosť proti nárazom a vibráciám: Áno
Odolnosť proti mastnote: Áno
Vodotesnosť: do 1m hĺbky po dobu 10 minút

Fyzické vlastnosti

Farba: čierna
Čistá hmotnosť: 435 g
Rozmery (Š x V x H): 11,9 x 12,3 x 4,8 cm
Celková hmotnosť balenia: 490 g
Celkové rozmery balenia (Š x V x H): 16,7 x 17,4 x 8,8 cm

Obsah balenia

1x ďalekohľad Nikon DCF Monarch M7
1x mäkký popruh na krk

Nová úroveň videnia

Všetky modely ponúkajú zdanlivé zorné pole viac ako 60°, vďaka čomu s radom ďalekohľadov MONARCH M7 nepremeškáte žiadny okamih. To je celkom nová úroveň obrazovej kvality v tejto triede ďalekohľadov a nadšeným pozorovateľom vtáctva umožňuje pomocou ďalekohľadu MONARCH M7 rýchlo nájsť vtáka počas letu či voľne žijúce zvieratá v diaľke a vychutnať si bezchybne čistý obraz.


Čistý obraz

Príroda a svet okolo nás ožívajú vďaka úžasným farbám. Použitie optického skla s extrémne nízkym rozptylom svetla (ED) umožnilo skorigovať farebné chyby, aby ste dobre videli detaily voľne žijúceho vtáctva a iných zvierat.



Pohodlie, štýl a odolnosť

Prepracovaný elegantný, štýlový a sofistikovaný zovňajšok je praktický a tiež veľmi funkčný. Ďalekohľad sa pýši pogumovaným telom, ktoré poskytuje odolnosť voči nárazom a pevný no komfortný úchop. Okrem toho je vodotesný až do hĺbky 1 m počas 10 minút a odolný voči zahmlievaniu, vďaka čomu je ideálnym spoločníkom na pozorovanie vtákov.

Jasný a prirodzený

Hľadáte jasnejší a prirodzenejší obraz? Rad MONARCH M7 je vybavený šošovkami a hranolmi s viacvrstvovou úpravou a viacnásobnými dielektrickými vrstvami s vysokou odrazivosťou na hranoloch na zaistenie špičkovej a rovnomernej priepustnosti svetla v celom viditeľnom spektre. Vrstva na fázovú korekciu minimalizuje zníženie rozlíšenia a zaisťuje vždy kontrastný obraz.


Voľný výhľad na okolitú krásu

Povrchová úprava odpudzujúca mastnotu a vodu na šošovkách objektívov a okulárov umožňuje ľahko odstrániť šmuhy, ako napríklad odtlačky prstov.


Bez nechceného posunu

Nezmeškajte žiadny okamih vďaka systému na uzamknutie prstenca na nastavenie dioptrickej korekcie – ten zabraňuje nechcenému posunu prstenca na nastavenie dioptrickej korekcie po nastavení požadovanej hodnoty.


Ľahké a prenosné

Oba modely s 30 mm šošovkami objektívu majú hmotnosť do 470 g. Spolu s kompaktnými rozmermi to umožňuje jednoduché nosenie ďalekohľadov na vaše výlety. Modely so 42 mm šošovkami objektívu vážia do 680 g, čo je extrémne nízka hodnota pre danú triedu ďalekohľadov.

Príjemné pre oči

Otočné a posuvné gumené očnice poskytujú extra komfort a umožňujú jednoduché umiestnenie očí do optimálnej pozorovacej pozície. Odstupňovanie nastavenie umožňuje nastaviť predsunutie výstupnej pupily podľa potreby – vďaka tomu poskytuje úplne zorné pole a maximálny komfort aj počas dlhšieho používania.

Bez použitia rúk

Rad MONARCH M7 má v strede rámu závit na úchyt alebo adaptér na statív, pomocou ktorého možno nasadiť ďalekohľad na statív. To je obzvlášť užitočné, ak plánujete používať ďalekohľad na nemennom stanovisku alebo počas dlhšieho pozorovania, napríklad z úkrytu.
10116oa
Nový produkt