Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

ZIEL Binokulár BIGGIE 8x21 ROSSO

ZIEL Binokulár BIGGIE 8x21 ROSSO

59,00 €
S DPH
225028 Amatárske ďalekohľady určené pre deti, tínedžerov a dospelých, ktorí sa približujú do sveta pozorovania. Vhodné na: pozorovanie, turistiku, cestovanie, turistiku, piknik, fotografovanie.
Množstvo
Produkt dostupný


KOMPAKTNÝ, ODOLNÝ, VYNIKAJÚCI HODNOTA ZA PENIAZE
Farebný ďalekohľad Biggie 8×21 od Ziel so strešnými hranolmi BK7 ponúka perfektnú hodnotu za peniaze.
Táto vlastnosť v kombinácii s malými rozmermi a mechanickou odolnosťou z neho robí ideálny nástroj pre deti, amatérov a nováčikov v športovej optike.
Optické komponenty, z ktorých je tvorený, majú antireflexný systém Multi Coated navrhnutý Zielom. To umožňuje dobré videnie a menšie namáhanie očí.MECHANICKÁ ŠTRUKTÚRA
Mechanická konštrukcia so stredovým závesom robí tento nástroj obzvlášť odolným, kompaktným a ľahko použiteľným.
Biggie je praktický na držanie a ergonomický. Vďaka pogumovaniu odolnému voči chemickému a mechanickému namáhaniu má ďalekohľad stabilný a bezpečný úchop v každej situácii, aktivite a poveternostných podmienkach.
Všetka športová optika v rade Ziel vám umožňuje vyrovnávať vizuálne rozdiely medzi pravým a ľavým okom pomocou špeciálnych krúžkov namontovaných na prístroji.
Úpravou kompenzácie už nebude potrebné vykonávať ďalšie úpravy a na zmenu pozorovacej vzdialenosti bude stačiť pôsobiť len na centrálny gombík.

FARBA!
Biggie je dostupný v niekoľkých farebných variantoch, aby uspokojil vkus každého užívateľa. Od tých tmavších ideálnych na zapadnutie do „divokejšieho“ prostredia až po tie svetlejšie, každý si môže vybrať farbu, ktorú preferuje.

Farebný ďalekohľad Biggie 8×21 značky Ziel je ideálnym nástrojom na výlety do historických miest, na koncerty, športové podujatia, do divadla, pre tínedžerov, rodiny, prvé pozorovania prírody, prechádzky a výlety.
Obsahuje špeciálne balenie, mäkký ramenný popruh pre ľahkú prepravu a mikrovlákno na čistenie šošoviek.

DOSTUPNÉ VERZIE
Okrem modelu 8×21 mm je dostupný aj model Biggie 10×25 mm, ktorý umožňuje väčší jas (vďaka väčšiemu priemeru objektívu) a väčšie zväčšenie (10x).TECHNICKÉ VLASTNOSTI:

Priemer šošovky: 21 mm
Farba: červená
Zväčšenie: 8x
Uhol záberu: 6,3°
Zorné pole na 1000 m: 110 m
Minimálna zaostrovacia vzdialenosť: 2,5 m
Nastavenie zaostrenia: centrálne
Strešné hranoly BK-7
Optická schéma: strešné hranoly – achromatické
Úprava šošoviek: Multi Coated antireflex
Odnímateľné gumené okuláre
Telo z technopolyméru
Nárazuvzdorná a protišmyková gumová vrstva s ergonomickými úchopovými bodmi
Vrátane púzdra, mikrovlákna a ramenného popruhu
Rozmery: 105x96x35mm
Hmotnosť: 209 g
ZIEL
268085bc
Nový produkt