Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
NIKON PROSTAFF P3 10x30

NIKON PROSTAFF P3 10x30

149,00 € Zľava 16,76%
179,00 €
S DPH
Objavujte s láskou Vydajte sa do nádhernej prírody – alebo na váš dvor – s týmto ľahkým a odolným ďalekohľadom. Modely PROSTAFF P3 sú ideálne pre nadšencov a príležitostných bádateľov a uľahčujú sledovanie pohybujúcich sa zvierat, vtákov a vozidiel. Všetko, čo objavíte, uvidíte zblízka a podrobne. Šošovky a hranoly s viacvrstvovou povrchovou úpravou a vrstva zo zliatiny striebra s vysokou odrazivosťou na hranoloch zaisťujú jasný a krásny výhľad – bez ohľadu na to, čo sledujete. Všetky šošovky a hranoly sú z ekologického skla, ktoré neobsahuje olovo ani arzén.
Množstvo
Produkt dostupný

Zväčšenie_10x
Priemer objektívu (mm)_30
Uhol zorného poľa (skutočný / v stupňoch)_6,6
Uhol zorného poľa (zdanlivý / počet stupňov)_59,9
Zorné pole pri vzdialenosti 1 000 m (m)_115
Priemer výstupnej pupily (mm)_3,0
Relatívna svetelnosť_9
Predsunutie výstupnej pupily (mm)_15,4
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť (m)_2,5
Dĺžka (mm)_125
Šírka (mm)_130
Hĺbka (mm)_52
Hmotnosť (g)_465
Nastavenie vzdialenosti medzi pupilami (mm)_56 – 72

Kompaktné a odolné

Tento ľahký, kompaktný ďalekohľad je pripravený na objavovanie spolu s vami. Pogumované telo poskytuje pevné uchopenie a chráni váš ďalekohľad PROSTAFF P3 pred nárazmi a pádmi – na krku aj v taške.



V každom počasí, kamkoľvek

Letecká prehliadka, prechádzka lesom, športové podujatie? Trocha dažďa alebo rosy tomuto ďalekohľadu neprekáža. Vodotesnosť (do 1 m po dobu až 10 minút) a dizajn odolný voči zahmlievaniu zaisťujú čistý výhľad bez ohľadu na počasie. Alebo na miesto, z ktorého sledujete.


Neuveriteľne široké pohľady

Či už sledujete zápas z tribúny, alebo pozorujete vtáka v záhrade – široké zorné pole uľahčuje sledovanie objektu. Ďalekohľad PROSTAFF P3 8x30 ponúka extrémne široké zdanlivé zorné pole 62,6°. Model PROSTAFF P3 10x42 ponúka ešte širšie zdanlivé zorné pole 62,9°.

Pohodlné pre všetkých

Každý model PROSTAFF P3 sa môže pochváliť dlhým predsunutím výstupnej pupily (15 mm alebo viac), vďaka čomu je ideálny pre používateľov okuliarov. Otočné a posuvné gumené očnice s nastavením rôznych polôh s aretáciou uľahčujú nastavenie správnej polohy očí, ak nenosíte okuliare.

Jednoduchá starostlivosť

Mäkké puzdro chráni váš ďalekohľad, keď ho nepoužívate. Kryt okulárov môžete natrvalo pripevniť k popruhu na krk, takže vám kryt nespadne ani ho nestratíte. Krytky objektívov je možné v prípade potreby pripnúť na popruh.

Dodávané príslušenstvo:

- Puzdro 31246
- Kryt okulára 31085
- Popruh na krk 31083
- Kryt objektívu 31245
10122d0
Nový produkt