Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Dámska Bunda Blaser Eve

Dámska Bunda Blaser Eve

259,95 €
S DPH
231007-113/625 Dámska zateplená bunda s kapucňou a noblesným semišovým lemom.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Táto elegantná zateplená bunda s kapucňou v sebe spája ušľachtilý dizajn s funkčnými funkciami - a v chladnom počasí vás štýlovo zahreje!



Dámska Insulation Jacket Eve presvedčí najmä vonkajším materiálom z melange stretch, ktorý dodáva prirodzený vzhľad a zároveň zaisťuje optimálnu voľnosť pohybu. Obzvlášť ženské a príťažlivé sú prešívané línie, ktoré sa tiahnu cez lopatky a poskytujú dodatočnú voľnosť pohybu – obzvlášť praktické pri love, kde potrebujete konať rýchlo.



Vstavaná DWR hydroizolácia poskytuje ochranu pred vlhkým počasím, takže môžete zostať v suchu a pohodlí aj pri slabom daždi alebo snežení.



Praktické vrecká v spodnej časti ponúkajú dostatok miesta pre vaše osobné alebo drobné poľovnícke predmety. Elegantné detaily dotvárajú celkový vzhľad: semišové detaily na zipsoch, ako aj na lemovaní kapucne dodávajú dámskej bunde štýlový nádych.



Objavte dámsku Insulation Jacket Eve a inšpirujte sa jej eleganciou a funkčnosťou! Táto bunda je ideálnou voľbou pre módne poľovačky, ktoré nechcú obetovať prirodzený vzhľad a pohodlie.



Vonkajší materiál: 58% polyester, 42% polyamid

Farba: teak (625)
109378

Tabuľka dát

Pohlavie
dámske
Nový produkt