Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Dámska turistická izolačná bunda THERESA

Dámska turistická izolačná bunda THERESA

70,00 € Zľava 12,39%
79,90 €
S DPH
BU-6186OR
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Ľahká izolačná bunda na turistiku, voľný čas či cestovanie v chladnejšom počasí počas jari, leta a jesene. Bunda je konštruovaná v súlade s princípmi bodymappingu. Táto hybridná konštrukcia kombinuje vetruodolný ľahký materiál a SEAL izoláciu na hlavnej časti bundy s priedušným ľahkým materiálom v spondej časti, na konci rukávov a po bokoch. Vďaka veľmi dobrej priedušnosti tak bunda dobre termoreguluje. V dvoch bočných vreckách na zips uschováte potrebné drobnosti a reflexné prvky zvýšia vašu bezpečnosť za zhoršenej viditeľnosti. Krk a rukávy sú zakončené elastickým lemom. Spodný okraj bundy je nastaviteľný na zaťahovanie.

Ľahká, hybridná konštrukcia v súlade s princípmi bodymappingu
Kombinuje zónu s funkciou ochrany proti vetru a vlhkosti a priedušnú termoregulačnú zónu
Ekologická vodoodpudivá DWR úprava bez PFC látok

Parametre

POHLAVIE: ženy
AKTIVITY: treking
SEZÓNA: leto, jar, jeseň
DRUH TOVARU: bundy
NÁZOV MATERIÁLU: PFC free, ľahká tkanina, Odolná vodoodpudivosť (DWR)
ZLOŽENIE: 100% polyamid
STRIH: regulárny strih
GOLIER: nastaviteľný golier
RUKÁV: nastaviteľné rukávy, strečové manžety
VETRANIE: vetranie v podpazuší materiálom, ventilačné zóny
IZOLÁCIA: SEAL vypchávka
ZIPS: YKK® zipsy

Odolná vodoodpudivosť
Odolná vodoodpudivosť (DWR) je úprava aplikovaná na tkaniny, ktorá zabraňuje nasiaknutiu vodou a spôsobuje, že sa voda zráža a steká. Úprava sa skladá z fluoropolymérov, ktoré vytvárajú povrchové napätie, vďaka čomu sa kvapky vody zbiehajú a skĺzavajú z tkaniny. DWR sa používa na vrchné oblečenie, ako sú bundy a nohavice, aby ste zostali v suchu počas vlhkého počasia. Je to nevyhnutný prvok pre outdoorových nadšencov a dobrodruhov, pretože poskytuje dodatočnú ochranu pred nepriaznivými vplyvmi. Technológia DWR je tiež šetrná k životnému prostrediu, pretože znižuje potrebu nadmerného prania a opätovného namáhania, čím predlžuje životnosť oblečenia.

Bez PFC
PFC (perfluorované chemikálie) sa bežne používajú v outdoorovom vybavení na zvýšenie odolnosti voči vode a škvrnám, ale sú trvalé a škodlivé pre životné prostredie. Technológia bez PFC využíva alternatívne chemické zlúčeniny na dosiahnutie podobných výsledkov bez škodlivých účinkov. Táto technológia sa používa v rôznom outdoorovom vybavení vrátane búnd, nohavíc a obuvi. Technológia PFC-free sa líši od tradičných úprav na báze PFC, pretože je bezpečnejšia pre životné prostredie a pomáha znižovať negatívny vplyv outdoorového vybavenia na planétu.

Ripstop
Ripstop je tkanina s mriežkovým vzorom hrubších vlákien pretkaných tenšími, ktoré zabraňujú roztrhnutiu a páraniu. Keď dôjde k prepichnutiu, vlákna obklopujúce dieru sa spoja, čím sa minimalizuje poškodenie. Používa sa v outdoorovom vybavení, ako sú stany, batohy a bundy, na zvýšenie trvanlivosti a odolnosti proti roztrhnutiu. Ripstopové tkaniny sú vo všeobecnosti ľahšie ako tradičné tkané tkaniny, takže sú ideálne na outdoorové aktivity, pri ktorých je dôležitá hmotnosť.
50557

Tabuľka dát

Pohlavie
dámske
Nový produkt