Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Pánska turistická ľahká zbaliteľná bunda KIRBY

Pánska turistická ľahká zbaliteľná bunda KIRBY

76,00 € Zľava 25,4%
101,88 €
S DPH
BU-5183OR
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Pánska ľahká aktívna bunda je vďaka nízkej hmotnosti a dobrej zbaliteľnosti do vlastného vrecka šikovným pomocníkom na turistike aj pri cestovaní. Materiál je tvorený 2,5-vrstvovou membránou s parametrami 10K/10K, čím si zabezpečíte dobrú ochranu pred vetrom aj vodou pri zachovaní priedušnosti. Navyše je opatrený DWR vodoodpudivou úpravou, ktorá zabezpečí, že kvapky po povrchu stečú a nevsakujú do bundy, čím zároveň aj predlžujú životnosť výrobku. Bunda má dve bočné vrecká na zips, nastaviteľnú 2D kapucňu s elastickým lemom a elastickým lemom sú zakončené aj rukávy. Bunda je vybavená reflexnými prvkami pre vašu vyššiu bezpečnosť za horšej viditeľnosti.

Vodoodpoudivý a vetruvzdorný materiál
Ľahká konštrukcia zbaliteľná do vlastného vrecka
DWR úprava bez použitia PFC látok

Parametre

POHLAVIE: muži
AKTIVITY: treking
SEZÓNA: leto, jar, jeseň
DRUH TOVARU: bundy
NÁZOV MATERIÁLU: 2.5-vrstvový materiál?, Odolná vodoodpudivosť (DWR), PFC free
ZLOŽENIE: 100% polyester
STRIH: regulárny strih
VODNÝ STLPEC (Wp:Mm): 10000
PRIEPUSTNOSŤ PRE PARU (G/m2/24hr): 10000
KAPUCŇA: vstavaná 2D kapucňa
RUKÁV: nastaviteľné rukávy, strečové manžety
ZIPS: YKK® zipsy

Odolná vodoodpudivosť
Odolná vodoodpudivosť (DWR) je úprava aplikovaná na tkaniny, ktorá zabraňuje nasiaknutiu vodou a spôsobuje, že sa voda zráža a steká. Úprava sa skladá z fluoropolymérov, ktoré vytvárajú povrchové napätie, vďaka čomu sa kvapky vody zbiehajú a skĺzavajú z tkaniny. DWR sa používa na vrchné oblečenie, ako sú bundy a nohavice, aby ste zostali v suchu počas vlhkého počasia. Je to nevyhnutný prvok pre outdoorových nadšencov a dobrodruhov, pretože poskytuje dodatočnú ochranu pred nepriaznivými vplyvmi. Technológia DWR je tiež šetrná k životnému prostrediu, pretože znižuje potrebu nadmerného prania a opätovného namáhania, čím predlžuje životnosť oblečenia.

Bez PFC
PFC (perfluorované chemikálie) sa bežne používajú v outdoorovom vybavení na zvýšenie odolnosti voči vode a škvrnám, ale sú trvalé a škodlivé pre životné prostredie. Technológia bez PFC využíva alternatívne chemické zlúčeniny na dosiahnutie podobných výsledkov bez škodlivých účinkov. Táto technológia sa používa v rôznom outdoorovom vybavení vrátane búnd, nohavíc a obuvi. Technológia PFC-free sa líši od tradičných úprav na báze PFC, pretože je bezpečnejšia pre životné prostredie a pomáha znižovať negatívny vplyv outdoorového vybavenia na planétu.
50530

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt