Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Vesta Blaser Ian

Vesta Blaser Ian

189,95 €
S DPH
231006-113/625 Pánska zateplená vesta s noblesným semišovým lemom.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Táto kvalitná zateplená vesta s ušľachtilým semišovým lemom sa dá výborne kombinovať s košeľami Blaser a je tak ideálnym doplnkom pre štýlovo orientovaného lovca, ktorý oceňuje pohodlie a eleganciu.

Pánska zatepľovacia vesta Ian presvedčí nielen svojim atraktívnym dizajnom, ale aj vynikajúcimi vlastnosťami. Vonkajší materiál z melange stretch dodáva veste prirodzený vzhľad a umožňuje neobmedzenú voľnosť pohybu.

Poľovnícka vesta vás vďaka svojej výplni udrží príjemne v teple aj v chladnejších ročných obdobiach. Zároveň je vybavený impregnáciou DWR, ktorá je vodoodpudivá a udrží vás v suchu aj vo vlhkom počasí.

Praktické vrecká v spodnej časti ponúkajú dostatok priestoru pre osobné alebo menšie poľovnícke doplnky.

Okrem funkčnosti vesta zaujme predovšetkým láskavými detailmi. Prešívané časti dodávajú veste elegantný vzhľad a nádych luxusu, rovnako ako semišové vsadky na vreckách a golieri.

Či už na poľovačke alebo v každodennom živote – táto vesta je všestranná a dá sa kombinovať. Zažite nadčasovú eleganciu a najvyšší komfort nosenia s pánskou izolačnou vestou Ian!

Vonkajší materiál: 58% polyester, 42% polyamid

Farba: teak (625)
109370

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt