Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Strelecká vesta Blaser - Ľavá

Strelecká vesta Blaser - Ľavá

189,95 €
S DPH
232006-012/600 Strelecká vesta na lov alebo na strelnicu.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Vysoko kvalitná celoročná strelecká vesta Blaser pre pravákov s plnou výbavou - pre dokonalý zážitok zo streľby!

Táto strelecká vesta je vyrobená z odolnej zmesi polyester / bavlna a je vhodná na celý rok. Ozdoby z imitácie kože robia streleckú vestu robustnou v priestore streľby a zároveň sú vizuálne príťažlivé. Na vnútornej strane streleckej vesty sa v rovnakej polohe nachádza vnútorné vrecko špeciálne navrhnuté na uloženie streleckej podložky. Táto podložka pomáha zmierniť spätný ráz.

Celoročná strelecká vesta je nastaviteľná v páse na boku, čo vám umožní prispôsobiť si strih, aby ste sa mohli počas streľby pohybovať bez obmedzenia.

Dve veľké predné vrecká sú zakončené lemom z umelej kože a poskytujú dostatok priestoru pre potrebné lovecké doplnky, ktoré treba mať rýchlo po ruke. Náprsné vrecko zdobené Blaser Argali sa dá použiť na uloženie mobilného telefónu alebo rádia, zatiaľ čo ďalšie malé predné vrecko na zips poskytuje ďalší praktický, no nenápadný úložný priestor, ktorý vám nebude prekážať pri fotografovaní.

Celoročná strelecká vesta Blaser v sebe spája funkčnosť, pohodlie a kvalitu v jednom produkte. Či už na strelnici alebo na poľovačke, táto strelecká vesta nesklame.

Farba: brown (600)
109412

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt