Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Bunda Blaser Challenger Airflake

Bunda Blaser Challenger Airflake

339,95 €
S DPH
232008-140/657
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Objavte pánsku bundu Challenger AIRFLAKE - ľahkú, rýchloschnúcu termo bundu s pôsobivo malým objemom balenia! Táto bunda je navrhnutá tak, aby umožňovala maximálne zadržiavanie tepla s minimálnou hmotnosťou.
Vonkajšok bundy je vyrobený z ultraľahkého 15D polyamidu so špeciálnou impregnáciou DWR, ktorá odpudzuje mierny dážď.
Výplň bundy tvoria vlákna AIRFLAKE, ktoré sú vyrobené zo 100% recyklovaného polyesteru a sú syntetickým ekvivalentom kačacieho páperia. Vlákna sú rovnako ľahké a nadýchané ako páperie a majú porovnateľnú tepelnú kapacitu, ale po stlačení alebo navlhnutí sa úplne zotavia a po rozbalení alebo vysušení sa vrátia do pôvodného stavu, na rozdiel od kačacieho páperia. Môžete sa teda spoľahnúť, že bunda si zachová svoju izolačnú schopnosť aj po mnohých použitiach.
Nová technológia AIRFLAKE – vaše výhody:
1 MÄKKÁ, ĽAHKÁ
Vďaka svojej jedinečnej štruktúre je AIRFLAKE mäkký a zároveň objemný. Zachytáva veľké množstvo teplého vzduchu a ponúka porovnateľnú tepelnú kapacitu ako páperie, no váži rovnako málo. V porovnaní s konvenčnou polyesterovou výplňou je AIRFLAKE oveľa ľahšia.
2 VYSOKO PRIDUŠNÁ, RÝCHLOSCHNÚCA
Vlákno AIRFLAKE zabraňuje rýchlym tepelným stratám. Kontroluje tepelné straty aj za mokra, odpudzuje vodu, rýchlo odvádza vlhkosť a zachováva si svoj pôvodný tvar.
3 EXTRÉMNE ODOLNÁ
Vlákna AIRFLAKE nevykazujú takmer žiadnu stratu objemu po 30 praniach. V porovnaní s bežným polyesterom dosahujú vysoké skóre aj pri kompresii a regenerácii.
4 JEDNODUCHÁ STAROSTLIVOSŤ A PREPRAVA
Výrobky s náplňou AIRFLAKE sa dajú v prípade potreby jednoducho doma oprať a vysušiť, majú malý objem balenia vďaka svojej kompaktnej štruktúre.
5 UDRŽATEĽNÁ A EKOLOGICKÁ
V neposlednom rade sú vlákna AIRFLAKE vyrobené zo 100% recyklovaných materiálov.
Ďalšie praktické detaily pánskej bundy Challenger AIRKFLAKE: pravé z dvoch vreciek na nahrievanie rúk môžete prerobiť na vrecko na uloženie bundy. Vo vnútri bundy sú dve vnútorné vrecká s gumou. Lem a manžety sú tiež elastické, aby perfektne sedeli a chránili pred studeným vzduchom.
Pánska bunda Challenger Airflake kombinuje funkčnosť, nízku hmotnosť a udržateľnosť v jednom produkte. Či už ide o poľovačku, outdoorové aktivity alebo každodenné nosenie, táto poľovnícka bunda vám poskytne maximálny komfort a teplo a zároveň je šetrná k životnému prostrediu.



Farba: Dark-brown (657)
109285

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt