Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Funkčné Tričko Blaser Long Sleeve Shirt 21

Funkčné Tričko Blaser Long Sleeve Shirt 21

54,95 €
S DPH
121069-113/566 Funkčná Tričko Blaser HunTec s dlhým rukávom v zelenej farbe je obzvlášť mäkké a funkčné vhodné na polovačku v chladných dňoch alebo ako prvá vrstva v zime.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Špeciálna tkanina trička obzvlášť rýchlo schne a zabraňuje chladnutiu tela. Rýchle schnutie navyše zaisťuje pohodlné nosenie.

PARAMETRE:
Veľkosti: S až 3XL
Strih: muži
Typ: Tričko
Výrobca: Blaser HunTec
Materiál: 100% polyester

Značku HunTec vyvinula spoločnosť Blaser špeciálne ako alpskú líniu pre náročný lov. Spracovaný materiál je obzvlášť vysokej kvality a bol navrhnutý pre japonskú spoločnosť Blaser HunTec. Všetky odevy HunTec je možné navzájom perfektne kombinovať podľa modulárneho princípu a ponúka obrovskú voľnosť pohybu.

V závislosti od situácie lovu sa rôzne výrobky používajú ako vrstvy. To napríklad umožňuje začať namáhavý výstup tričkom, aby ste si potom mohli na vrchole obliecť hrejivú softshellovú bundu. Keď prší, pridá sa nepremokavá poľovnícka bunda a keď je teplota mrazivá, páperová bunda atď.
107975

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt