Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Blaser Poľovnícky nôž- Blaser Hunting Knife

Blaser Poľovnícky nôž- Blaser Hunting Knife

250,00 €
S DPH
Kvalitný lovecký nôž s dizajnom Blaser.
Množstvo
Produkt dostupný

Tento štýlový a robustný lovecký nôž je vaším spoľahlivým spoločníkom – na lov a všetky ostatné outdoorové aktivity! Pevná nožová oceľ 440C robí tento lovecký nôž obzvlášť pevným a ostrým. Široká čepeľ s padacím hrotom je vhodná pre rôzne aplikácie a je predurčená na pitvanie zveri. Full-tang dizajn, kde čepeľ a rukoväť sú vyrobené z jedného kusu ocele, navyše zaisťuje mimoriadne dobrú stabilitu pri rezaní a vypitvaní, napr. pri otváraní hrudnej steny a panvy. Ergonomický tvar umožňuje pohodlné uchopenie.

Štýlové rukoväte vyrobené z pravého orechového dreva premenia tento lovecký nôž na skutočný pútač. Štýlový vzhľad dotvára kvalitné puzdro z hovädzej kože s kontrastným prešívaním a pútkom na opasok.

Tento nenápadný a štýlový, no zároveň vysoko odolný lovecký nôž z nehrdzavejúcej ocele ponúka vynikajúcu kombináciu sily, ostrosti a odolnosti proti korózii. Zostáva ostrý po dlhú dobu a je odolný a ľahko sa brúsi. Absolútna nevyhnutnosť pre vášnivých poľovníkov!

Celková dĺžka: 21 cm

Dĺžka čepele: 9 cm

Dĺžka rukoväte: 12 cm

Farba: hnedá
222942kc
Nový produkt