Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Cestovný kufor Blaser Trolley Bag

Cestovný kufor Blaser Trolley Bag

560,00 €
S DPH
Blaser kufor Trolley Praktická poľovnícka cestovná taška vyrobená z vysoko kvalitnej, extrémne odolnej Cordury s aplikáciami z pravej kože. Všestranný systém batožín a priehradiek s početnými vreckami na zips a vreckom na dokumenty na vonkajšej strane ponúka optimálny úložný priestor pre kompaktnú prepravu všetkej poľovníckej batožiny. Pohodlná manipulácia vďaka výsuvnej teleskopickej rukoväti, veľkým kolieskom s guľôčkovým ložiskom, výsuvnej základni a dĺžkovo nastaviteľným širokým popruhom. Rukoväť vyrobená z protišmykovej gumy na strane hlavy so sponami odolnými proti nárazu. Bezpečné upevnenie puzdra na zbraň pomocou piatich nastaviteľných popruhov. Uzamykateľné kombinovaným zámkom TSA.
Množstvo
Produkt dostupný

Vonkajšie rozmery: D x Š x H: 86 x 38 x 40 cm
Celkový objem: cca. 95,5 l
Cestovný kufor vyrobený z vysoko kvalitného materiálu Cordura s jemným koženým čalúnením.
S dostatočným priestorom pre celé lovecké vybavenie.
Zaťahovacie teleskopické držadlo, kolieska s guličkovými ložiskami pre lepšiu manipuláciu. Nastaviteľná dĺžka, širokých ramenných popruhov pre nosenie na výšku.
Držadlo s gumovými výstuhami, vrecká na zips na vnútornej strane a priestorom na dokumenty na vonkajšej strane.
TSA zámok s číselnou kombináciou chráni všetok obsah pred neoprávneným prístupom.

materiál:
Cordura®
222891
Nový produkt