Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
  • Novinka
NORTHFINDER Dámske športové zvonové legíny DIANNE- blackprint

NORTHFINDER Dámske športové zvonové legíny DIANNE- blackprint

35,90 € Zľava 10,03%
39,90 €
S DPH
NO-4941SP
Veľkosť
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Dámske športové zvonové legíny do pása. Polyesterový materiál v kombinácii so spandexom je upravený tak, že odvádza prebytočný pot do vrchnej časti látky, kde sa rozprestrie a potom sa vyparí. Vďaka tejto technológii sú legíny vhodné na aktívny pohyb, do fitka alebo na jogu. Dve praktické vrecká na mobil a drobnosti na bokoch sú nevyhnutným doplnkom. Jemný detail v podobe plochých švov opticky vytvaruje postavu a legíny tak ocenia nielen milovníčky cvičení, ale aj módnych trendov.

Rýchloschnúci elastický materiál
Ploché švy
Zvonový strih pekne tvaruje postavu

Parametre

POHLAVIE: ženy
AKTIVITY: voľný čas
SEZÓNA: leto
DRUH TOVARU: nohavice
ZLOŽENIE: 80% polyester 20% elastan
STRIH: úzky strih

Odvod vlhkosti
Odvod vlhkosti je schopnosť tkaniny odvádzať vlhkosť od pokožky a rovnomerne ju rozvádzať po celej tkanine, čo umožňuje jej rýchle odparovanie. To pomáha regulovať telesnú teplotu, udržiavať vás v optimálnom tepelnom komforte a suchu počas fyzickej aktivity. Odvod vlhkosti sa bežne používa v športovom oblečení, ako sú bežecké tričká a základné vrstvy na turistiku a lyžovanie. Výnimočnosť wickingových tkanín spočíva v ich schopnosti udržať nositeľa v pohodlí a suchu aj počas intenzívnej fyzickej aktivity alebo v horúcich a vlhkých podmienkach.
ŠVY: úzke ploché švy
PÁS: elastický opasok
50639

Tabuľka dát

Pohlavie
dámske
Nový produkt