Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
  • Novinka
NORTHFINDER Pánske voľnočasové pohodlné tepláky z organickej bavlny TUCKER

NORTHFINDER Pánske voľnočasové pohodlné tepláky z organickej bavlny TUCKER

36,90 € Zľava 11,93%
41,90 €
S DPH
NO-3941SP
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Pánske bavlnené tepláky sú vyrobené z počesanej organickej bavlny s GOTS certifikátom. Na rozdiel od klasickej bavlny sa tá organická bavlna vyrába tak, aby celý proces bol čo najšetrnejší k prírode. GOTS certifikát navyše zaručuje, že celý proces výroby materiálu je čo najviac ekologický a etický. Bavlnený materiál je elastický a priedušný a prispôsobí sa pohybu nositeľa. Je navyše ošetrený enzýmovo silikónovou predpierkou, vďaka ktorej je stále mäkký a hebký na dotyk a nestráca svoj tvar ani po niekoľkých vypraniach. V porovnaní s bežnou bavlnou je počesané vlákno jemnejšie a menej náchylné na žmolkovanie. Tepláky majú vpredu dve bočné vrecká a jedno menšie vzadu na drobnosti. V páse sú na gumu s pridanou šnúrkou na sťahovanie. Dolné kraje teplákov sú všité do elastických manžiet. Výšivka tón v tóne robí z teplákov zaujímavý a neopozeraný kúsok.

Vyrobené z počesanej organickej bavlny s GOTS certifikátom
Pohodlná priedušná konštrukcia
Ošetrené enzýmovo-silikónovou predpierkou


Parametre

POHLAVIE: muži
AKTIVITY: voľný čas
SEZÓNA: leto, jar, jeseň
DRUH TOVARU: nohavice
NÁZOV MATERIÁLU: organická bavlna, enzýmovo-silikónové predpieranie, GOTS certifikované
ZLOŽENIE: 100% organická bavlna
STRIH: regulárny strih
PÁS: elastický pás so šnúrkou

100% organická bavlna
Organická bavlna sa pestuje bez použitia syntetických pesticídov a hnojív, čo z nej robí udržateľnú a ekologickú tkaninu. Používa sa v outdoorovom oblečení vďaka svojej mäkkosti, priedušnosti a odolnosti. Organická bavlna je hypoalergénna, takže je ideálna pre osoby s citlivou pokožkou. Je tiež biologicky odbúrateľná, čím sa znižuje jej vplyv na životné prostredie. Výberom 100 % organickej bavlny podporujete etické a udržateľné poľnohospodárske postupy.
50607

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt