Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
  • Novinka
NORTHFINDER Pánska trekkingová hybridná ľahká bunda ROBIN

NORTHFINDER Pánska trekkingová hybridná ľahká bunda ROBIN

72,00 € Zľava 9,89%
79,90 €
S DPH
BU-5184OR
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Pánska superľahká hybridná multišportová bunda určená na rýchlu intenzívnu turistiku, aktívny šport a intenzívne aktivity vo vlhkom a veternom počasí od jari do jesene. Hlavný materiál na chrbte, hrudi a hornej časti ramien je tvorený 2,5-vrstvovou membránou s parametrami 10K/10K a navyše opatrený vodoodpudivou DWR úpravou bez použitia PFC látok. Na spodnej časti bundy, v podpazuší a po bokoch je elastický priedušný materiál, ktorý zabezpečuje dobrú mobilitu aj ventiláciu. Bundu sme vyvinuli v súlade s princípmi bodymappingu tak, aby poskytovala optimálny komfort, dobrú ochranu aj ventiláciu pri zachovaní nízkej hmotnosti a univerzálnosti.

Superľahká hybridná konštrukcia
Kombinácia ochranného a priedušného materiálu
Univerzálne využitie

Parametre

POHLAVIE: muži
AKTIVITY: treking
SEZÓNA: leto, jar, jeseň
DRUH TOVARU: bundy
NÁZOV MATERIÁLU: Odolná vodoodpudivosť (DWR), 2.5-vrstvový materiál, PFC free, 4-smerový strečový materiál
ZLOŽENIE: 100% polyester
STRIH: regulárny strih
VODNÝ STLPEC (Wp:Mm): 10000
PRIEPUSTNOSŤ PRE PARU (G/m2/24hr): 10000
KAPUCŇA: vstavaná 2D kapucňa
RUKÁV: strečové manžety, nastaviteľné rukávy
ŠVY: kritické švy podlepené
VETRANIE: vetranie na chrbte, vetranie v podpazuší materiálom
ZIPS: YKK® zipsy

Odolná vodoodpudivosť
Odolná vodoodpudivosť (DWR) je úprava aplikovaná na tkaniny, ktorá zabraňuje nasiaknutiu vodou a spôsobuje, že sa voda zráža a steká. Úprava sa skladá z fluoropolymérov, ktoré vytvárajú povrchové napätie, vďaka čomu sa kvapky vody zbiehajú a skĺzavajú z tkaniny. DWR sa používa na vrchné oblečenie, ako sú bundy a nohavice, aby ste zostali v suchu počas vlhkého počasia. Je to nevyhnutný prvok pre outdoorových nadšencov a dobrodruhov, pretože poskytuje dodatočnú ochranu pred nepriaznivými vplyvmi. Technológia DWR je tiež šetrná k životnému prostrediu, pretože znižuje potrebu nadmerného prania a opätovného namáhania, čím predlžuje životnosť oblečenia.

Kritické švy podlepené
Podlepovanie kritických švov je proces utesnenia švov outdoorového vybavenia, ktorý zabraňuje prenikaniu vody. Zahŕňa použitie vodotesnej pásky na zakrytie švov v oblastiach, kde je najväčšia pravdepodobnosť preniknutia vody, napr. ramená, kapucňa a hrudník. Podlepovanie kritických švov sa využíva v outdoorových bundách, nohaviciach a inom vybavení na zabezpečenie ochrany pred dažďom a snehom. Táto metóda sa líši od iných typov švov, pretože sa zameriava na oblasti, ktoré sú najviac ohrozené prienikom vody, a nie na utesnenie každého švu.

Štvorsmerná strečová tkanina
Štvorsmerné elastické tkaniny majú schopnosť rozťahovať sa horizontálne aj vertikálne, čo umožňuje väčší rozsah pohybu a pohodlie. Zvyčajne sú vyrobené z kombinácie polyesteru a spandexu alebo elastanu. Tieto tkaniny sa bežne používajú v outdoorovom vybavení, ako je športové oblečenie, turistické nohavice a horolezecké oblečenie. Štvorsmerné strečové tkaniny sa líšia od iných typov strečových tkanín, ako sú dvojsmerné alebo obojsmerné strečové tkaniny, pretože poskytujú väčšiu flexibilitu a voľnosť pohybu vo všetkých smeroch.

Bez PFC
PFC (perfluorované chemikálie) sa bežne používajú v outdoorovom vybavení na zvýšenie odolnosti voči vode a škvrnám, ale sú trvalé a škodlivé pre životné prostredie. Technológia bez PFC využíva alternatívne chemické zlúčeniny na dosiahnutie podobných výsledkov bez škodlivých účinkov. Táto technológia sa používa v rôznom outdoorovom vybavení vrátane búnd, nohavíc a obuvi. Technológia PFC-free sa líši od tradičných úprav na báze PFC, pretože je bezpečnejšia pre životné prostredie a pomáha znižovať negatívny vplyv outdoorového vybavenia na planétu.
Čítať menej
50588

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt