Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Bunda NORTHFINDER KASH

Bunda NORTHFINDER KASH

89,90 € Zľava 40,03%
149,90 €
S DPH
BU-3970AD Pánska odolná bunda do každého počasia.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Kto raz zažil poriadne dobrodružstvo, neuspokojí sa len tak hocičím. Jednoduchá, ale odolná bunda s prímesou bavlny prináša dokonale nadčasový praktický dizajn a ponúka celoročné využitie. Na túrach alebo potulkách jarnými lesmi sa stáva ideálnym partnerom. Je výsledkom niekoľkoročného vývoja a testovania materiálov. Tvarovaná konštrukcia s raglánovými rukávmi dostatočne kompenzuje hrubší materiál, aby bol pohyb stále plynulý. Jednou rukou si nastavíš otvor technickej kapucne a druhou zafixuješ bundu na bokoch. Vrecká na zips uschovajú všetko potrebné a do vrecka na hrudi sa vojde aj mobil alebo doklady. Ak materiál dostatočne ošetríš voskom, bunda odolá vetru a ochráni pred vlhkosťou, a ty sa k tomu postaráš o planétu.

- Hrubý a odolný materiál ostáva vďaka tkanej zmesi polyamidu a bavlny vysoko priedušným - Tvarovaná konštrukcia so vstavanou kapucňou, raglánovými rukávmi a priekrčníkom zabezpečujú vysoký komfort nosenia - Kapucňa je nastaviteľná v dvoch smeroch a vďaka šiltu umožňuje stále dostatočný rozhľad.

Farba cinnamonblackolive
AKTIVITY _trekking
DRUH TOVARU_bundy
KOLEKCIA_adventure
POHLAVIE_muži
TYP OBLEČENIA Alebo VYBAVENIA_vetruvzdorný
MATERIÁL_zmes materiálu
ZNAČKA_NORTHFINDER
STRIH_regulárny strih
INÝ_koženné detaily
TECHNOLÓGIA_technológia voskovania
NÁZOV MATERIÁLU_tvrdá bavlna
ZIPS_YKK® zips
Girth_nastaviteľný spodný koniec
RUKÁV_nastaviteľné manžety, predformované rukávy
VRSTVENIE_vonkajšia vrstva
GOLIER_vysoko tvarovaný krk
NOVINKY_Winter sale
SEZÓNA_jeseň, jar, leto
253512

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt