Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Nepremokavé multišportové nohavice zbaliteľné NORHFINDER  2L NORTHKIT

Nepremokavé multišportové nohavice zbaliteľné NORHFINDER 2L NORTHKIT

40,41 € Zľava 10%
44,90 €
S DPH
NO-3269OR Multišportové a nepremokavé nohavice NORTHKIT sú skutočným pomocníkom pri náhlych zmenách počasia. Ľahké, do vlastného vrecka zbaliteľné, nohavice máš práve núdzi vždy pri sebe. Udržia ťa v suchu, keď to budeš potrebovať. Zachránia ťa pred chladom, keď sa do teba oprie vietor. A to vďaka kvalitnej 2-vrstvovej ripstop-nylonovej membráne s vodným stĺpcom 10000 mm a hydrofóbnym povrchom, ktorá ponúka absolútnu vetruodolnosť a nepremokavosť. Všetky švy sú podlepené a materiál súčasne disponuje veľmi dobrou priedušnosťou.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Multišportové a nepremokavé nohavice NORTHKIT sú skutočným pomocníkom pri náhlych zmenách počasia. Ľahké, do vlastného vrecka zbaliteľné, nohavice máš práve núdzi vždy pri sebe. Udržia ťa v suchu, keď to budeš potrebovať. Zachránia ťa pred chladom, keď sa do teba oprie vietor. A to vďaka kvalitnej 2-vrstvovej ripstop-nylonovej membráne s vodným stĺpcom 10000 mm a hydrofóbnym povrchom, ktorá ponúka absolútnu vetruodolnosť a nepremokavosť. Všetky švy sú podlepené a materiál súčasne disponuje veľmi dobrou priedušnosťou.

MULTIŠPORTOVÉ
ZBALITEĽNÉ A CELOROZOPÍNATEĽNÉ
NEPREMOKAVÉ
VETRUODOLNÉ
NÚDZOVÉ
CELOROČNÉ

Nohavice sú po stranách celorozopínateľné s zaistené uzáverom na patentky. To umožňuje rýchle a pohodlné oblečenie a vyzlečenie bez potreby vyzutia si topánok. Bočné zipsy YKK sú kryté légou v smere pohybu, ktorá neprepustí vietor ani vlhkosť. Obojsmernými zipsami si môžeš podľa potreby regulovať odvetrávanie pri dlhých výšľapoch. Komfort nosenia v pohybe podporuje elastický, nastaviteľný pás a stiahnuteľná nohavica, ktorá zabezpečí spoľahlivé a odolné spojenie s topánkami. Perfektné celoročné nohavice s hmotnosťou 190 g (M) v malom vrecúšku si nájdu miesto aj plnom batohu. Určené na turistiku, na bežky, či ski-touring. Jednoduché! Pred použitím, rozbaľ!

Multišportové a zbaliteľné (pohotovostné) nohavice do každého počasia s podlepenými švami spoľahlivo chránia pred dažďom a vetrom
Celorozopínateľná konštrukcia umožňuje rýchle a pohodlné oblečenie
Perfektné celoročné nepremokavé nohavice s hmotnosťou 190 g (M) si nájdu miesto aj plnom batohu

Farba_čierna
AKTIVITY_cyklistika, beh
DRUH TOVARU_nohavice
KOLEKCIA_outdoor, NOS, NORTHKIT
POHLAVIE_muži
TYP OBLEČENIA Alebo VYBAVENIA_ochrana, NORTHKIT, zbaliteľnosť, vodovzdornosť
MATERIÁL_vodovzdornosť
ZLOŽENIE_100% nylon
ZNAČKA_NORTHFINDER
INÝ_reflexné prvky
TECHNOLÓGIA_vodoodpudivosť, všetky švy podlepené
VODNÝ STLPEC (Wp:Mm)_10000
PRIEPUSTNOSŤ PRE PARU (G/m2/24hr)_10000
NÁZOV MATERIÁLU_ľahká tkanina
Girth_nastaviteľný spodný koniec
PÁS_elastický opasok
SPODNÉ UKONČENIE_nastaviteľný spodný lem
VRSTVENIE_vonkajšia vrstva
HLAVNÉ PREDNOSTI_kompresné pásky
SEZÓNA_jar, celoročne, jeseň, leto
252090

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt