Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Dámska softshellová bunda NORTHFINDER ZARA

Dámska softshellová bunda NORTHFINDER ZARA

79,90 € Zľava 5,89%
84,90 €
S DPH
BU-4970AD Jednoduchá, ale odolná softshellová bunda v praktickom dizajne použiteľná celoročne. Trojvrstvová strečová softshellová bunda s membránou 5000 mm/5000 g/m2/24 h - Perfektne vetruvzdorná bunda s vodoodpudivou vrstvou Eco - PFC free a kvalitnými YKK zipsami - Materiál je elastický vo všetkých smeroch vďaka ktorému sa výrobok prispôsobí pohybu nositeľa.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Jednoduchá, ale odolná bunda v praktickom dizajne použiteľná celoročne. Dlhými prechádzkami v lese sa bunda Zara stane váš ideálny partner. Je vyrobená zo softshell materiálu s mimoriadne dobrou priedušnosťou a naozaj dobrou vodoodpudivosťou. Celá bunda je v 4 smeroch strečová s tenkou fleecovou podšívkou. Má dokonalú rovnováhu medzi priedušnosťou a vodoodpudivosťou. Ušitá je s extra vysokým golierom, a ventiláciou v podpaží. Je vhodná pre všetky aktivity s vysokými nárokmi na priedušnosť a vodoodpudivosť. Dve napoleónske vrecká prispievajú k praktickosti a všestrannosti tejto bundy. Nastaviteľný spodný okraj bundy. Nastaviteľný lem rukávov (suchý zips). 3D nastaviteľná kapucňa so spevneným šiltom chráni pred vetrom aj dažďom. Ergonomicky predtvarované rukávy pre lepšiu mobilitu. Ventilácia pod pazuchami - cez zips, bez sieťky.

Farba_ hnedá- mustang

Farba_čierna, hnedá
AKTIVITY_trekking
DRUH TOVARU_bundy
KOLEKCIA_adventure
POHLAVIE_ženy
TYP OBLEČENIA Alebo VYBAVENIA_vetruvzdorný
MATERIÁL_softshell
ZLOŽENIE_94% polyester 6% spandex
ZNAČKA_NORTHFINDER
STRIH_regulárny strih
INÝ_koženné detaily
TECHNOLÓGIA_vodoodpudivosť, lepené prvky, technológia laserového rezania
VODNÝ STLPEC (Wp:Mm)_5000
PRIEPUSTNOSŤ PRE PARU (G/m2/24hr)_5000
NÁZOV MATERIÁLU_softshell 3 vrstvový
ZIPS_YKK® zips
252161

Tabuľka dát

Pohlavie
dámske
Nový produkt