Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Outdoorová obuv TERAM

Outdoorová obuv TERAM

124,90 € Zľava 13,8%
144,90 €
S DPH
TO-10011OR Odolná stredne tvrdá clenková obuv s nepremokavou membránou s usnovým zvrškom patrí do terénu. Je postavená na prvotriednej podrážke VIBRAM® Megagrip, ktorá garantuje perfektnú trakciu na vlhkom a kamenistom podklade. Dezén s výstupkami garantuje prilnavost aj na mäkkom podklade.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Jedinečná outdoorová topánka od NORTHFINDER je vyzbrojená nepremokavou membránou a excelentnou podrážkou Megagrip od VIBRAM®. Viacúcelová clenková obuv s usnovým zvrškom ti pomôže s lahkostou zdolat strmé kopce a bezpecne ovládnut kamenisté chodníky. Stredne mäkká podrážka vynikajúco drží stabilitu. Ponúka trakciu aj na mokrom povrchu, pri zostupe, na tráve, ci na lesnom podklade. Clenitý dezén s hlbkou 4 mm sa rýchlo zbavuje blata a necistôt. Lepená 2-vrstvová medzipodrážka z EVA peny tlmí a rozkladá nárazy. Topánka poskytuje dostatocnú stabilitu v lahkých lezeckých úsekoch za co vdací stredne tvrdej konštrukcii. Chodidlo je usadené na tvarovanej a vymenitelnej vložke Ortholite s oporou klenby a topánka ho fixuje šnurovaním. Tenký pružný jazyk s penovou výplnou a bocnými všitými klinmi rozloží tlak stiahnutých šnúrok a minimalizuje riziko prieniku necistôt dovnútra. O odvetrávanie chodidla sa stará sietovinová podšívka. Namáhaná špicka a päta sú chránené odolnou gumenou obrubou po vzore lezeciek. Pútko na päte ulahcuje obúvanie a dá sa použit aj na pripevnenie topánok na ruksak. Nepremokavá topánka TERAM s prvotriednou podrážkou VIBRAM® z kaucuku nájde svoje uplatnenie v teréne, ale aj v uliciach mesta. Cíti povrch, tlmí otrasy, na nohe dobre sedí. Je odolná, odvetráva a neunaví sa ani ako celodenná športová obuv.


Farba_čierna
AKTIVITY_voľný čas, outdoor, trekking, horská turistika, cestovanie, kemping
DRUH TOVARU_obuv
KOLEKCIA_outdoor
POHLAVIE_muži
INÝ_plastické logo
TECHNOLÓGIA_potlač, reliéfna tlač
STAROSTLIVOSŤ_veľmi pohodlné
NOVINKY_Novinka
SEZÓNA_celoročne
252996

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt