Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Blaser BB 97

Blaser BB 97

Guľová kozlica s voľne uloženou hlavňou.

Množstvo

Klasická zbraň moderná konštrukcia, ktorá práve vďaka voľne uloženej hornej hlavni umožňuje veľmi presné doladenie sústrelu. Guľová kozlica Blaser BB97 je vďaka svojej variabilite vhodná pre lov vo všetkých typoch poľovných revírov, najväčšie uplatnenie však nájde na nadhánkách a nátlačkách, kde je potreba druhej rany bez potreby prebíjania či inej manipulácie so zbraňou. 


Práve voľným uložením hlavňového zväzku zaručuje tento model presnú opakovanú streľbu aj na väčšie vzdialenosti. Blaser kladie veľkú váhu na bezpečnosť, a z toho dôvodu sú tieto modely vybavené systémom natiahnutia bicích pružín až tesne pred streľbou. Model BB97 je konštruovaný tak, aby po prvom výstrele zostal natiahnutý bicí mechanizmus druhej hlavne, čo umožňuje rýchle zopakovanie výstrelu.


Guľová kozlice BB97  vyniká perfektným dielenským spracovaním, ktoré je typické pre všetky zbrane  Blaser .


Pre systém B95 je nutné po prvom výstrele opäť napnúť bicí mechanizmus pre druhý výstrel. Jedná sa o veľmi bezpečné opatrenie , ktoré neumožňuje výstrel z oboch hlavní na jedno napnutie bicieho mechanizmu.


Pre lovcov, ktorí potrebujú rýchle duplikovanie streľby je obzvlášť vhodný systém B97, pri ktorom je možné vystreliť z oboch hlavní bez nutnosti opätovného napnutia bicieho mechanizmu.


Technické prednosti:  voľne plávajúca hlaveň, napínač na chrbte pažby, patentované uchytenie sedlovej montáže, vyladená spúšť - nepotrebuje napináčik, ergonomická pažba


Bezpečná - napína sa ručne pred výstrelom bez akéhokoľvek rušivého zvuku


Je na lovcovi, ktorí z oboch systémov mu vyhovuje.


Guľobroková kozlica.


Hlaveň:  podľa dostupných kalibrov


Baskula:  šedá so zrnitým povrchom(BB97), gravúra Arabeska(BB97 PRESTIGE), gravúra zvierat alebo Arabeska(BB97 LUXUS)


Spúšť: vo farbe striebra


Pažba: Bavorského typu s dvojitým priehybom


Trieda dreva: podľa prevedenia


Uvedená cena je platná pre zobrazené prevedenie !


Cena zbrane sa odvíja od prevedenia zbrane.


Bližšie informácie o  dostupnosti, dostupných kombináciách zbrane a zodpovedajúcich cenách dostanete na našich predajniach.


999039
Nový produkt