Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Tlmič Blaser Over-Barrel,  kal. 8.5 mm, M15x1 (Standard / O 17 mm)

Tlmič Blaser Over-Barrel, kal. 8.5 mm, M15x1 (Standard / O 17 mm)

595,00 €
S DPH
Blaser Over-Barrel Silencer je ideálnym riešením, keď je potrebné skrátiť celkovú dĺžku zbrane. Kombinácia špeciálnej hliníkovej zliatiny a ocele zaisťuje nízku hmotnosť a zároveň dlhú životnosť. Treba brať do úvahy, že Blaser Over-Barrel Silencer je možné namontovať len na hlavne bez mieridiel. Pri dodatočnej montáži závitu na ústie hlavne sa musí odstrániť muška.
Množstvo
Iba osobný odber v predajniach na zbrojný preukaz!

Technické špecifikácie:

Celková dĺžka: 247 mm
Predĺži hlaveň o: 158 mm
Dľžka predsadenia: 89 mm
Priemer: 50 mm
Hmotnosť: 410 g
Hodnota útlmu: 34,5 dB (s kal. .308 Win.)

Jednotlivé verzie tlmičov určené pre kalibre:

Verzia 6,5 mm.............do 6,5 mm
Verzia .30.................. 6,5 mm - 7,62mm(.30)
Verzia 9,3 mm..............8 mm - 9,3 mm

Poznámky k tlmičom: Použitie tlmičov nemá balistický efekt pri použití bežného loveckého streliva - účinok strely zostáva rovnaký. Vnímanie prostredia tiež nie je ovplyvnené. Tlmiče znižujú spätný ráz, ako aj hluk pri zdroji. Chráni sa tým aj životné prostredie (napr. poľovné psy) pred poškodením hlukom. Takmer úplne redukujú úsťový záblesk. Pred čistením hlavne by ste mali vždy odstrániť tlmič, aby ste predišli poškodeniu clon v tlmiči.. Rovnako tak by mala byť zbraň vždy skladovaná bez namontovaného tlmiča, aby sa minimalizovala korózia v hlavni. Na čistenie a konzerváciu tlmičov sa odporúčajú penetračné oleje. Na údržbu závitov sa osvedčili tuky odolné voči vysokým teplotám.

Iba osobný odber v predajniach na zbrojný preukaz s nákupným povolením!
222946xd
Nový produkt